skidoor

idag var vi uppe vid 8 och sen var vi i backen från 10 till ungefär 15,00. vi grillade korv i backen med! mysigt! mina knän kronglade som bara den! båda gjorde ont, men nu var det högra som låste sig i backen så jag var tvungen att vila =( men idag åkte jag mest i veckan =) ikväll var vi och bowlade med :D nu blir det kvällsmat och sen sova, för i morgon kommer en ny skidresa =) släkten petra med familj är uppe här med =) dom kommer ikväll :)

hemsedal!!

nu är jag i hemsedal! åkte lite i söndags och igår men då började jag känna av knäet igen! vänstra knäet kronglade förra gången jag åkte med, för typ 2 år sedan! provade ett knäskydd idag för att ge stöd till knäet men det funkade inte så jag åkte ett åk idag och i barnbacken 3 gånger med lillasyster för att lära henne, hon var i sele. nu sitter jag hemma i stugan för knät pallar inte mera :( måste vila idag och hoppas att jag kan åka i morgon! igår låste sig knät 3 gånger så jag vurpade i backen :( gjorde jätte ont!! men men hoppas att jag kan åka i morgon i alla fall!

fått fin brun färg i ansiktet i alla fall =) igår var det bara knallrött :P

känns inte alls roligt att sitta i stugan när andra åker, men om jag inte ska skada knät för livet måste jag det!  Bäbisen svea och Helena är med här, blir att läsa i boken 14 år till salu, ligga i soffan med godis och bara vila :D
Hoppas alla har det bra!!
*Love Malin*

trevlig dag!

ida, kalle och telma kom ut till mamma förut! vi var hos fåren, grilla och hade det trevligt! åkte med dom hem vig 6 tiden! har bara tagit det lungt, känner hur jag börjar bli trött! ska ringa mamma och sen lägga mig! simba sover nu, hoppas han inte hinner vakna!!

i morgon börjar jag inte fören kvart över 9 :D så det blir 7 bussen! gött med en halv timmes sovmorgon! sen vid 12 ska vi ha grupp möte inför redovisningen på tisdag då vi ska prata om "inför vfu" som kommer nästa vecka :D ska även ha litteraturseminarium på tisdag! har skola fram tills på torsdag, sen kanske till badhuset på fredag med ida, sen får vi se vad det blir!
kommit på att jag gillar lugna hemma helger :S börjar jag bli gammal? inte lust att gå ut längre :S men den kommer nog om någon peppar mig:P
God natt alla :D

oj :P

glömde att skriva blogginlägg igår :( hade fullt upp hela dagen!
först åkte vi ut i skogen och hämtade ved, sen in till stan och mötte krister och följde med dem hem. sen åkte vi med mia till ina och kollade på hästarna. hon bodde en bit mot årjäng, så det blev en bra bit att köra! väl där blev vi bjudna på smörgåstårta, kaffe och kaffebröd, MUMS!! Hästarna där var såå fina!
Sen efter fikat var det dags att lasta den 1 åriga hingsten, vilket visade sig inte vara så lätt! hilmar, mia, ina och en till försökte lasta han men det gick inget vidare! då gick jag fram och höll i grimman och grimskaftet och gick en sväng med han för att lugna ner han! sen gick han halva vägen upp till rampen, och som mest hade han framhovarna inne i kärran! efter 2 timmar då klockan var 6 fick vi åka hem för att ta djuren! dom hade hållt på fram till 9 utan framsteg så då gav dom upp! vi kom hem, åt mat, myste lite och gick o la oss!

inatt drömde jag en jätte sjuk dröm!! jag skulle ta studenten och jag var en man!! lång och brunt hår??? jag och syster sandra var inne i en galleria och hon var en kändis men alla hatade henne, och jag sa att hon skulle sjunga i mikrofonen och då sade alla: vakter till ingång 1 och det strömmade vakter dit! vi sprang in på hm och dom sa: om ni köper något har vi en lönnväg åt er, ju mer ni köper, desto bättre väg! hon köpte en scarf för 99 kronor och vi fick gå ut genom lönnvägen! väl ute träffade jag en man som spelade musik med jätte bas, och jag frågade han varför, och han sa att det var musiken till lastbilen vi skulle åka på! det började skaka i marken och han skrek: göm er, politikerna är på väg, så vi gömde oss, och jag såg hur de elaka politikerna tog män och band dem efter varandra! sen vaknade jag :P såån konstig dröm haha!

ida ringde till mig och frågade om jag ville med henne och telma ut och grilla, men jag är ju hos mamma! så hon skulle höra med calle om om kunde komma ut hit i stället xD vore trevligt :P annars blir det nog bara lugnt! jag och elina var ute och tog djuren och gjorde rent i kaninens bur! så varmt och skönt det var!!

vart i skogen

nu har vi varit i skogen och hämtat ved! nu blir det fika och sen åka och kolla på hästar åt mia =) ska bli kul, fast ända bort i mo :S jaja :P
simba mår perfekt :D leker som bara den och är ute nästan hela tiden =) ute en stund, sen kommer han in för att gosa (tror han blir lite rädd) och sen ut igen =)

hoppas alla har en bra helg!!

hos mamma

nu är jag och simba hos mamma igen :P

skrev en tentamen idag med ju, känndes ganska bra förutom att de lade till en sak i frågan, men hoppas jag klarar den endå..

Simba blir bara bättre och bättre! så glad för det! han leker med sören som vanligt =)

i morgon ska vi nog ut i skogen och hugga ved, sen föjla med några vänner till familjen och kolla på hästar! blir kul :D

färdig pluggat=)

nu har jag pluggat näst inpå hela dagen! känner just nu att jag har koll på läget=)
Simba har lekt och gosat hela dagen =)
När jag duchade satt simba på stolen jämte och flummade runt :P

i morgon har jag tentan! hoppas verkligen till något väsen att jag klarar den denna gången!! orkar nog inte ett till underkännt!

laila var här förut för att kolla på det andra rummet =) pratade en sväng med, var trevligt =)
Pratade också med sandra i en timme typ.. har inte hörts på läänge!!

nu ska jag kolla på Evan den allsmäktige =) sen blir det sova för jag ska upp 05,25 i morgon =( funderar på om jag ska sova på tåget eller plugga eller göra fifty fifty.. tror det blir det sistvalde :P

God natt alla :D

kul att plugga?

har kommit på ett sätt att göra pluggandet lite roligare! tror jag lär mig mer såhär också!
skriva upp i olika spalter, dra paraleller se skolnader och olikheter, och lära sig :D så duktig jag är :D
Nu får det bli makaroner och äggröra, MUMS!!

plugga och tenta

funderar på varför humöret går upp och ner? ena stunden känns det som att jag har någorlunda koll på tentan i mrogon, och ena stunden panik över att jag inte kan något? vill nog ha en känsla mitt i mellan så att jag inte känner att detta kan jag och gör något annat i stället för att läsa på ännu mera? just nu känns det som att jag har koll, men det kommer nog hinna ändra sig många gånger under dagen! är nervös inför tentan kan jag säga i alla fall! känns som poliskontroll! först ska man visa sitt id kor, dom studerar det, kollar bilden, på mig fram och tillbaka, sen ska jag skriva under att jag är där, sen hänga av mig jackan och alla saker, får en nummerlapp om vilken bänk jag ska sitta på och sätter mig där. på bänken ska man ha sitt id kort, penna och sudd och godis om man vill. sen går vakterna omkring för att se att man inte bryter mot något.. man känner sig inte stor i skorna kan jag säga! sen delar de ut tentan och det sitter 3 vakter som kollar på alla elever hela tiden! man känner sig så iaktagen!! hoppas jag inte hamnar vid en vakt igen! han var jätte jobbig, han satt och läste vad jag skrev fast han inte hade med det och göra! plus att han andades med pipljud, hur lätt är det då att kunna koncentrera sig?? jaja! nu ska jag fortsätta plugga med simba i knät som är återställd =)

bättre =)

nu mår simba bra igen =) han går som bara den, och inte vingligt :P hoppas upp här och där som vanligt :P men han har inte kissat mera vad jag kan se...

nu blir det att käka frukost, sen plugga =( ska läsa 2 böcker och jämnföra dess syn på demokrati! får se hur detta går :P det är det som tenta frågan handlar om :S få hoppas!!

uch!!

fy faan!! simba har kissat och bajsat ner sig nu!! borde inte bedövningen släppa snart? spytt 2 gånger har han också gjort!! allt detta för en jävla kastrering?? är så arg nu!! kunde han inte suttit i kattlådan o bajsat?? precis innan så kissade han ju där, men kissade på sin tass så den har jag fått tvättat!! varför ska han då få för sig att bajsa på hallmattan?? GGAAHH!!! vill ju bara sova nu! eller helst av allt äta god mat, är såå hungrig men för äcklad för att äta =( kanske därför som jag är så arg nu :P Tycker så synd om han samtidigt!! vad gör man inte för att han inte ska markera?? hade jag bott någon annan stans hade han inte blevit kastrerad! jäkla massa mas!!
han har varit uppe och gått mycket med! han sov i en timme nyss, sen hände olyckorna! nu sover han ute i hallen igen! funderar på hur jag ska kunna sova inatt om jag behöver ha koll på han hela tiden!?! han får väl sköta sig själv, han kan ändå hoppa upp och ner från sängen nu själv så han klarar sig nog! bara han inte kissar ner sängen inatt :S vi får se hur det går!
Nu ska jag lägga mig och kolla på film, är jätte trött! kommer nog somna snart, hoppas simba gör det samma!

ii morgon blir det massa plugg inför tentafrågan på fredag!!

kastreringen avklarad!

hade tid hos vetrinären klockan 17,00! han var klar vid halv sex =) simba skötte sig utmärkt som vanligt =) jag kollade inte på kan jag säga! mamma skötte den delen, tack mamma för att du var med !! ♥
Nu när jag kom hen la jag en plastpås och tidningar under simba på golvet ifall kan kissar och så satte jag mig i sängen, men då försökte han att ta sig hit (gick inget vidare kan jag erkänna) så jag har lyft upp han i sängen! han har vaknat till ibland och krypt närmare mig så nu ligger han nästan i knät på mig :P så duktig pojke jag har, min lilla älskling! tänk att man kan få så starka känslor för ett djur? heelt sjukt men samtidigt såå underbart!

kommer nog ringa mamma fleera gånger för att fråga om hjälp :P just nu är simba avslagen igen =( gråter nästan ju!! men men.. fortsättningen följer :P

drar ihop sig!!

då är det snart daxs för simbas kastrering! jag är jätte nervös!! tänk om något går fel?? =( men hoppas på det bästa för min lilla älskling!!
tycker så synd om han att han inte får någon mat!! men det är bäst för han så =(

har läst ut boken idag också! har skrivit stöd anteckningar till tentamen på fredag! nu ska man bara lära sig dom :S

simba ska kastreras

igår kväll la jag mig i sängen och väntade på att stockholmsnatt skulle börja, men vaknade igen i morse av att simba gosade i mitt ansikte.. jag puttade nog bort han flera gånger!! första gången vid 7 :( när han insåg att jag inte ville gå upp, hoppade han upp i fönstret och drog bort gardinen så jag fick solen i ögonen! smart katt!! men jag vände bara på mig :P vaknade igen vid 10 och gick upp!

igår vek jag in alla kläder i garderoben så idag blir det att damsuga:S sååå tråkigt!
Ska också läsa i boken och plugga inför tentan på fredag!!

sen i eftermiddag kommer mamma och hämtar mig och simba! han ska kastreras klockan 17 så hon kommer nog en sväng innan det :P tur att man har en mamma med körkort :D

simba ska kastreras

igår kväll la jag mig i sängen och väntade på att stockholmsnatt skulle börja, men vaknade igen i morse av att simba gosade i mitt ansikte.. jag puttade nog bort han flera gånger!! första gången vid 7 :( när han insåg att jag inte ville gå upp, hoppade han upp i fönstret och drog bort gardinen så jag fick solen i ögonen! smart katt!! men jag vände bara på mig :P vaknade igen vid 10 och gick upp!

igår vek jag in alla kläder i garderoben så idag blir det att damsuga:S sååå tråkigt!
Ska också läsa i boken och plugga inför tentan på fredag!!

sen i eftermiddag kommer mamma och hämtar mig och simba! han ska kastreras klockan 17 så hon kommer nog en sväng innan det :P tur att man har en mamma med körkort :D

natti

pratar med madre nu =) om morgondagen och om simba! maten ska jag ta bort senast 8.00 till mogonen! stackarn får svälta hela dagen! nu skulle jag tydligen ta bort maten innan jag lägger mig!! pju! han kommer vara jätte arg och demostrera mot mig! men det får han vara för han ska ju kastreras!

i skolan idag var det jätte tråkigt! en helt onödig dag! föreläsningen sög verkligen!! tråkigt med sådana dagar!

i morgon är det en föreläsning men jag ska vara hemma och plugga inför tentan och läsa i boken i stället! Rebecka skulle ta anteckningar för mig! såå snällt!

har bytat gardiner också :D från mörka till turkosa med silver blommtryck! våren är i mitt rum =)

nu ska jag sova, blir tidigare och tidigare för varje dag :P men ligger och kollar tv ett tag med, men under täcket så jag blir trött :P nu blir det 99 saker man måste göra innan man dör! ska bli spännande att se vad de gör "idag" :P

natti natti =)

läst =)

nu är det kväll igen och jag är trött :D ska lägga mig snart :P simba sover redan :)

förut när jag låg och läste i boken knackade det på rutan och jag for upp som ett skott, snacka om att jag blev rädd :O dum som jag var öppnade jag dörren, vem vet vem det kunde ha varit? som tur var det bara ida =) kom hit och tjöta och käkade godis :P trevligt med snabb besök ibland :D

i morgon har jag skola länge! åker 06,33 och hemma i åmål igen vid 18,00! phu!
Sen på onsdag går jag till 12 och klockan 17 ska simba kastreras! hoppas han blir lugnare!! mamma ska vara med och köra oss ♥

har kommit till sidan 194 idag i booken Flyga drake, så kommer nog hinna läsa ut den tills på fredag, inte illa för en dags läsning :P Grät en skvätt en sväng med :'(

Love
Mitt namn enligt nina :)

skolan klar för idag =)

är hemma från karlstad nu =) har vart på ica och käkat mat också :P

Gud vad trött jag var i morse!! helt sjukt, kan inte komma igåg sen när jag varit så trött! Kännde mig verkligen som en överkörd giraff :O

ska fortsätta att läsa boken flyga drake som man ska göra i kursen! den är 352 sidor och jag har läs ca 50 så det blir att läsa hela tiden eftersom den ska vara utläst tills på fredag!

Anja, jag var bara tvungen xD 24 juli 08 :D
när du minst anar det ;)

hemma hos mig igen

nu är jag hemma i åmål igen!

idag var jag med familjen och handlade lite inför deras skidsemester. sen åt vi mat och sen åkte jag hem.. Micke och nina körde in mig till stationen! lika tråkigt att komma till den(om man inte precis gått av ett tåg) !! Simba var jätte duktig på tåget som vanligt =) han var så kelen :D

innan jag åkte så frågade pappa om jag gillade jordgubbsgodisar med socker på vilket jag gör så då fick jag med en hel låda med sådana (1,6 KG) haha =) köpte också fler matlådor plus att jag fick några från nina och en kanna med lock på :D den jag hade innan fanns inte lock och inte plats i kylen, men det gör denna =)

Farfar hämtade mig från tåget och körde hem mig =) så snällt! han kollade på persiennerna också som han ska fixa =)

i morgon blir det skola! får åka vid halv 7 på morgonen! men slutar klockan 12 så det är ingen fara :P
hoppas alla har haft en trevlig helg =)

:-)

nyss hemkommen fån nina =) tog nån cider och spelade förspelet :) nina, micke, morgan och marcus var där =) trevligt. Fick träffa simba :D

innan jag var där var jag med anna på g pungten och hjälpte till lite, jag och sandra gick iväg en sväng för att kolla på kläder till mig, men visst är det så att när man ska hitta något så finns det INGET?? men när man inte ska ha så finns det massa... =( men men så är det väl!

i morgon åker jag hem igen =( skola och åter skola... uch! längtar till praktik, och SOMMAR!! åker vid halv 4! ska kolla om någon kan hämta mig på stationen :D

nu ska jag lägga mig och kolla några avsnitt på friends :)
Natti natti :)

händer idag?

igår var jag och kollade på sandras och kevins innebandy match =) tyvärr förlorade dem, men dom har blivit jätte duktiga :D

idag vill jag vara med nina lite =) hoppas att hon kan det med =) försökte ringa henne men det gick inte :S får skicka sms så hon ser det sen :) Vill träffa simba också ju :D

sen ikväll har jag ingen aning om vad som kommer hända! men det vet jag i morgon!
Ha en bra dag allihopa =)

mat :P

yes! fått i mig 2 smörgåsar och mår inte dåligt =) magen är ju såklart öm, men inte mer än det :D dricker fortfarande avslagen cola :P ska nog ha nellie fram tills 6 tiden minst :P sen blir det nog att kolla på kevins och sen ¨
Sandras innebandy match :) HEJA HEJA!!

Är såå glad över min nya mobil :D förstår lite mera nu på den :P

hoppas alla får en bra helg!

sjuk

igår vid 6 tiden började jag känna mig illamående och ont i magen, och jo visst, spydde jag hela kvällen :( men sista gången vid 2 tiden så nu mår jag bra :) Anna hade också så här en kväll och sen helt okej :)

Passade nellie till 7 igår kväll! passar henne nu med :) sitter och kollar på barnprogram! Har ingen aning om vad som händer idag, hur läge jag ska passa nellie eller när jag vågar äta igen :S det vet jag ikväll! just nu dricker jag bara avslagen coca cola!

Igår när pappa och anna kom hem ifrån göteborg frågade pappa om han kunde få min mobil och jag fråga bara varför, och då sa han att vi kunde byta! så nu har jag en ny telefon :D
förstår inte hela telefonen än men det kommer nog snart :P


halv dag :P

har jobbat mellan 7 och 10 ungefär :) nu passar jag nellie :) vi kollar på eva och adam, dom första avsnitten
där dom håller på att bli tillsammans :P så gammalt men så roligt :)
pappa och anna är iväg tills i eftermiddag tror jag :) jag och nellie halvligger i soffan med djungelvrål och noblesse, har gjort det nu sen i morse :P MYS!! :D vet inte vad som händer resten av dagen, blir nog en lugn efter gårdagen!
*

Här kommer bilderna på skorna jag köpte igår :D jätte nöjd! och dom ser bättre ut på :P
*

jobbat och gk:s

jobbade fram till halv 12 idag =) sen åkte vi in till stan och käka på kinaresturang :) efter det åkte jag, anna och nellie till gk:s :) Gick köpt 2 par linnen, lite småkrafs och 2 par skor :) anna köpte en gardinkappa och två längder till mig med! snällt =) Och ett par vanliga och ett par fest skor :D (bilder kommer i morgon)
På vägen till ullared hamna vi i en bilkö! jag gick framåt i kön för att kolla vad som hade hänt, och det hade snöat någon timme då så att två lastbilar satt fast i en uppförsbacke! vi satt nog där minst 15 min, sen kom dom loss och bara för oss att köra vidare =)  Vi handlade saker som bara den :P hade 2 fulla kundvagnar :P Efter att vi handlat skulle vi köpa korv med mos till oss, men korven såg lite konstig ut, men vi tänkte att det bara var för att korven låg jämte salladen, men nej då, den smakade jätte äckligt!! vi gav tillbaka dem och tog 2 frallor istället! På vägen hem var vägen jätte fin, så fort sånt kan gå :P


Sen direkt när vi kom hem åkte vi till johanna och gabriel och fikade :) nyss hemkommen ifrån dem =) Blir till att lägga sig snart, är trött och ont i kroppen!
något är fel med mitt ben! i förmiddags gjorde det ont i vänster knä och nu hela dagen och kvällen gjorde det ont i vänster höft! gör svinont när jag går =( märks att jag inte har borrat på ett tag haha!
(hoppas att detär därför!)
Köpte även en klisterlapp som man sätter på datorn, en helbild på ulpaner, men självklart satte jag den upp och ner!! suck! har ju redan klippt till den så det får bli att köpa en ny =( hoppas anna hinner in till stan i morgon:P

i morgon blir det att jobba 7 till morgonen och sen passa nellie =) funderar på vad vi ska hitta på :P kanske kolla på bra filmer?
Hoppas alla andra har haft en rolig och spännande dag som jag!

hemma igen :)

då var man hemma hos pappa idag igen :) väldigt farande på mig nu :P
Simba är hos nina, micke och köttbullen :) tror att köttbullen har gett Simba knep om hur man blir "lite rund" för nina sa att han inte går ner för trappan, han rullar haha! lilla simba :P
På tåget ner tog jag upp han ur buren, och han satt kvar i mitt knä och sov som vanligt och jag fick beröm för att han var så uppfostrad :D alltid lika kul att höra om det och om hur fin han är :D
Simba höll sig från att kissa ifrån klockan 9 till halv 4 :) såå duktig! så när han kom till nina kissade han i 3 omgångar :P saknar han redan! får nog träffa honom i morgon =)

I morgon blir det att jobba :) börjar vid 7, bättre börja tidigt så att man har mera fritid senare på dagen=) ska nog till Gk:s någon dag också med anna, när hon mår bättre:)
Kollar lite på hockey, Färjestad - Brynäs i brist om annat :P

tatueringen kliar som bara den!!!

ska fortsätta kolla på hockey nu! ha en bra kväll allihopa!

Turkiet sommaren 10 med far och familj :)
*
Ps, jag vill ha nommar nu!!

bokat :)

då har nina hjälpt mig att boka biljetten =) åker 10,07 från åmål :) framme i varberg vid 1320 tror jag :P natti natti allihopa :) nu ska jag packa

skola idag

idag hade jag skola! åkte med bussen vid 10. var en helt onödig dag enligt mig och många andra! morgondagen är också onödig, förutom föreläsningen men jag ska få anteckningar av rebecka :) såååå snällt <3
har nyss käkat makaroner och äggröra =)

tro det eller inte, men i morgon åker jag tillbaka till VARBERG :D ska jobba lite och träffa alla där nere igen, de ska bli jätte kul! Ska ha med mig simba också så han ska få träffa köttbullen (myse, ninas katt) tror Simba längtar som jag :) konstigt att man längtar efter något som man lämnade igår? med andra ord trivs man :)

Simba gillar helosan :S han vill slicka av det från min tatuering =(

ska se om jag får tag på anna igen för att boka biljetten =)

tack

tänkte bara skriva och "tacka" alla som läser min blogg :) är roligt att se att andra vill se den :) hoppas ni fortsätter :D kram

kväll nu

ännu en dag där kvällen kommer alldeles för fort!
var hemma vid 7 ikväll, kära madre körde mig =), så har kollat tv, små städat och gosat med simba. Han är jätte gosig!!
När han är hos mamma har han börjat gå ut genom kattluckan! men så fort jag ropade på honom sprang han in :D
åkte från varberg vid 12 och var ett tag hos mamma :) vi fick spagetti och köttfärssås, MUMMA!! fick med mig 2 lunchlådor med YES!! :D:D
nu ligger Simba i mitt knä och sover =)
Surdegsbröd var ju hur gott som helst!! har inte vågat kpa det innan, men nu så, och värt varje krona!!

har haft en jätte trevlig långhelg i varberg med familjemys, festa och tatuerat sig! fick också köpt mig ett par leggings, thanks anna =) nu kommer det nog dröja innan jag kan åka ner igen =( ska försöka någon gång innan vecka 16!!!

i morgon börjar jag den nya kursen lärand och kunskapsbildning! ska bli roligt att få börja en ny kurs =) och den förra kursen är ju helt avklarad!!
skolan börjar 13.15 i morgon, men får ta 10.05 bussen så är på skolan ca 12 i morgon :P går till 4 om jag kommer ihåg rätt :P

mina tv kanaler krånglar =( hoppas dem blir bra hela kvällen!

känns som jag vill byta klädstil till någon helt fucked upp, eller annorlunda..! hmm
*
hoppas alla andra har haft en lika trevlig helg som jag har haft!
*
tatueringen jag gjorde på island =)

hem idag

hade jätte kul igår :) tatuerade mig, var hos tina på mat och sen hos ann louise :) var hemma vid halv ett igår för jag var så jätte trött efter tatueringen :(

åker hem vid 12 idag ungefär, slipper tåg, blir bil med mauri, peter, mauri och elina :D
*
Ska packa lite och så sen kommer nog dom om en stund :P
*
Ha en bra dag :D

färdig tatuerad

nu är jag klar :D gjorde för jävla ont, men fint blev det :D bränner som bara den haha! det blev farmors brudkista som allt kommer ut ur :D
Ikväll blir det parta parta :D
:D

god morgon :)

vaknade kvart i 7 i morse :( kunde inte somna om men jag gick upp 5 i halv 8, så klockan var något med 8 i alla fall :) har hunnit duscha nu också :)

igår var jag med familjen och vänner till familjen på middag =) kyklingspett och hasselbakspotatis, synd att jag inte var så hungrig =(

vid halv 10 åker jag in till stan för att vara med nina och morgan! först ska morkan tatuera sig, sen är det min tur :D
just nu är jag inte nervös, men det kommer säkert snart igen!
Sen i kväll ska jag med nina och micke på middag och sen träffa roligt folk :)
bara massa mat haha!

nu ska jag förbereda mig lite, kommer vara såå nervös för att sitta och vänta sen, men men ska tänka att det kommer göra såå j*ävla ont så jag blir "överraskad" igen att det inte gjorde så ont.. när jag gjorde den jag har på benet tog den kanske 8 minuter och det gjorde inte så ont, men nu ska jag sitta i ca 2 timmar :O ska försöka komma ihåg att ta med en film jag kan kolla på :) konturerna gör nog ondast!!
funderar på att skriva första bokstaven från syskonens namn i stjärnorna, om det blir bra vill säga!

resultat :P

klarade sista quizen, YES!!! Vg till och med :D känns hur skönt som helst att den kursen är avklarad!

Ska tatuera mig i morgon också :D ska bli så kul, och är sååå nervös!!
Var på g pungten och träffade tatueraren och han ska göra en skiss tills i morgon så får vi se :D NERVÖS

snart quiz!!

nu är det snart dags för sista quizen för hoppningsvis :D hoppas jag klarar den så denna kursen är bakom mig sen!! wich me luck!

God morgon

vaken nu :P vaknade till och kännde att det var lika bra att gå upp i stället för att sova lite till och sen vara jätte trött när jag går upp! ska vakna till och sen plugga inför quizen...

mamma skrev igår att simba var helt rabiat med djuren där hemma haha! han är ju där nu när jag e i varberg :P saknar han redan buhu!!

sen ska jag till nina :D

dagen i morgon =)

<3<3<3
*
dagen kommer börja med att hjert kör mig till stationen vid 6, sen beställa biljett eftersom jag glömt att köpa periodkort ...suck...
sen bär det av till skolan för genrep av föredraget (vi ska spela ett rollspel om hur man kan visa vattnets kretslopp genom att brnen går och hälsar på fru vattendroppe som jag ska spela och jag visar bilder osv)sen 9,15 börjar vi och andra grupper med redovisningarna fram till 12,00.
13,48 går tåget till göteborg, för att sedan ta mig till VARBERG :D är framme vid 6 o då kommer anna och hämtar mig :)
Hoppas tåget har eluttag så jag kan plugga på tåget!
På fredag är det sista quizen :D YESS!!

ska lägga mig och sova nu, ska ju upp så tidigt! tänkte inte på det i morse eftersom jag gick upp vid halv 12, inte så smart drag där malin!

Förut lagade jag våfflor med glass, mums!

glömmer, varför??

jaha! skola i morgon och jag kommer på att jag inte köpt månadskort än! har sen jag började skolan ALRIG glömmt detta så varför just denna månaden?? buhu! kommer få betala 770 för månadskortet, plus ca 130 kronor i morgon! jag kunde ha kommit undan med 770, men nej då här ska det slösas pengar!! jag har ju bara 1500 kvar, hur ska detta kunna lösa sig? redan ångest och det är bara början av månaden, inta nya pengar fören 25 :O kommer bli hårt!! buhu!! gråter i ensamheten :( buuuhu!
skit samma, glömt är glömt, hoppas det inte kommer åter

fick en hylla i skafferiet förut :D så nu har jag diskat upp min service :D lila o fin och de 6 glasen jag fick i födelsedags present :)

-

det var som om sibla läste vad jag skrev för sen blev han lugn =)
sitter och pluggar än :P en klocka i mig säger att man inte får plugga efter klockan 6, så jag strävar emot dess hårda kraft!! haha

---

trodde aldrig att man kunde vara så här förbannad på en katt!!!
En liten sak till så åker han ut i hallen!

plugg

jaa då var det en dag till med plugg då! måste verkligen plugga idag, fast det är om skittråkiga saker!!

Simba väckte mig klockan 6 i morse genom att putta ner en blomkruka så den gick sönder! och självklart var det den jag fick utav pappa och anna i födelsedagspresent!! såå arg jag var på honom! han fick inte sova i sängen, jag kastade ner hans kudde på golvet så fick han sova där! rätt åt honom, annars fattar han inte att han gjort fel! då kännde jag att jag lätt kunde sälja honom!

Men men, nu ska jag plugga! kanske ska göra våfflor till lunch sen? :D

kvällen då

japp nu var det åter kväll igen! kom fortare denna dagen :O
Dagen började med plugg, sen gick jag ida och telma till stan o handlade lite, sen gick vi hem till ida och färgade mitt hår =) blev ganska bra, men det syns om man vet vart den andra färgen börjar men ingen fara :) tack igen ida :) trevlig dag med andra ord :)
nu kollar jag på 99 saker man ska göra innan man dör :) sen blir de stockholmsnatt för min del o sen sova :D

i morgon blir det massa plugg, läsa de 2 återstående kapitlerna, ett i engelska boken också, sen träna in rollspelet som är på torsdag! tror inte det blir så krongligt, men hur ska jag göra med vattnets kretslopp vet jag inte! har inte ens sett bilden än men det blir nog bra!

måste bara säga att jag älskar min nya blogg :)
*
Nina <3<3 saknar!

jaja

vaknade vid halv 12 idag =) simba väkte mig så klart några gånger innan :P
Har pluggat fram tills nu! har skrivit på en uppgift som ska vara inne på fredag! tror jag är klar, för när de skriver ca 2 sidor behöver det väl inte vara exakt 2? har skrivit 1 och en halv :) tror det får räcka!

På quizen som är på fredag är det bara ett kapittel ur engelska boken, gud så skönt!! Dock är det 3 i den andra boken, men den är i alla fall på svenska:D
nu ska jag börja läsa i de kapittlen på svenska och skriva ner det viktigaste! får se hur detta går :P

Pratade med laila och hon skulle komma över idag eller i morgon för att kolla på det andra rummet :D

RSS 2.0