30 Mars

redan slutet av mars?? vad hände med februari?? 
var på balderskliniken igår och gjorde ekg som visade fint! har dock fortfarande ett stort obehagligt tryck över bröstkorgen! =( dom konstaterade dock att jag troligtvis har fått magkatarr igen.. trodde ju det själv så nu blir det att käka medecin igen.. suck! så blev ledig från praktiken idag
idag åker jag och frida ut till mamma =) först ska frida vara på balder vid halv två för att kolla hennes mage! sen ut till mamma och sova där tills i morgon!

28 Mars

fy vad det har varit kallt idag! och jag tog ju bara på mig vindjackan, hmm... 
har fått en hemsk äcklig halsbränna! den kom som ett brev på posten när jag kom hem! gör svin ont och kan knappt svälja just nu, men det går väl över!! kan inte komma ihåg att det gjorde så här ont hela tiden? kommer ihåg att det gjorde ont varannan minut men nu gör det ont konstant! en blandning mellan att maten fastnat och en "€gråt klump" i halsen =( synd om mig nu!
frida sov här inatt och ska sova här tills i morgon! så nu sitter jag här och väntar på att hon ska sluta praktiken och på att mamma ska ringa=)

26 Mars

helt bra dag idag! ett barn som jag mötte på ica i lördags sa att det var hennes höjdpunkt i helgen :) wipp wipp!
min handledare sa att hon inte vill att jag ska sluta hos henne utan bli hennes kollega och att hon lätt skulle kunna skriva det till mina fröknar! gott betyg både från barnen och de vuxna =)
ska göra observationer eller intervjuer också, redan gjort enkätundersökningen! det får bli som det blir!

bara hatar halebop ibland! först sa dom att det bara behövde laddas med 200 :- för fri surf, sen hundra till så det känndes ganska onödiga pengar, men kommer ju inte behöva ladda nya på ett bra tag! så nu har jag på "dataanslutning" så får vi se hur det kostar eller inte kostar!
ida och thelma var här en sväng och kollade hur jag fått det med :) 
pratade med frida med, hon kanske kommer hit i morgon! hon får ju sova här men det känns inte så roligt och gå till praktiken när jag vet att hon är här hemma... får se hur det blir :D vill ju börja kolla på oc 4!!!
i morgon är det praktik och verksamhet, blir att gå till tennisen igen :) slutar vid fyra =)

Det var lite om det mesta för största möjliga summering!

allting kommer lösas och bli bättre igen! eller?

25 Mars

bakis? bara lite! var på stan förut och käkade pizza med frida och det fick mig att må illa kan jag säga! gick iväg med mjukisbyxor, huvtröja och glasögon! drog absolut inga blickar mot mig!!
fy vad jag ogillar att man ska ställa fram och tillbaka klockan, suck! ska ju lägga mig om typ en timme istället för två?? kommer inte kunna sova ändå så jag kommer vara ett lik i morgon på praktiken..

Jonathans dop var jätte fint i kyrkan! så stor han har blivit bara om man jämnför med viggo! jag fick ha han hela tiden, så mysigt!!
har bara kollat på film i stprt sett förutom svängen på stan idag.. var ute med dennis, alexandra o calle(resten kommer jag inte ihåg namnen på) igår ju.. först hemma hos dennis sen may run o sen hörnan för på hc var det tok för lång kö för oss och det är inte så viktigt att gå dit in!
tror vi alla var ganska bra onyktra igår! har allt hört från två av dem att mitt bakis humör inte kommit ensam :) känns lite skönt att det inte bara är jag :P

24 Mars

nu var det allt ett bra tag sedan jag skrev här, har varken haft lust eller tid att göra det.. får ju inte bli beroende av något :P
frida har sovit hos mig hela veckan fram tills igår! vi pysslade, myste och bara hade det trevligt! tack underbaraste frida för denna veckan :D
igår kom Nellie till mig :) vi myste till the voice med godis och chips, mumma!! nu väntar vi på att mia ska komma så ska vi åka till säffle på dop :) kusinen anjas barn jonathan ska döpas! sen åker mia och släpper av mig hos mig och åker ner till varberg igen med nellie och viggo! kommer bli ganska tomt här hemma utan någon när jag har haft det ett tag!
igår lunchade jag med sara efter hennes fem timmars pass hos frisören :) trevligt och träffas!
praktikveckan var helt underbar, fick vara med på tolksamtal med föräldrarna till pojken som är ny :)

nu ska jag och nellie kolla på ronja rövardotter och mysa med resterna från igår!
Ni får ha en underbart bra helg i det fina vädret!

18 Mars

nu är jag hemma hos mig igen! hade ju planerat att begrava simba ihelgen med men eftersom varken tiden eller orken att lägga känslorna på det så blev det inte av..
hade mina tankar hos en annan person som jag verkligen hoppas kommer klara sig ur den knipan som har uppträffat..

har kollat lite på oc idag :) men det är inte så roligt när jag vet en viktig sak som kommer hända men jag kollar ändå :) 
i morgon är det tillbaka till praktiken! har med några filmer från mamma till barnen där :) så ska försöka att ta på leendet och bort med tankarna (hur det nu ska gå) och bara köra på! 

17 Mars

alltid ska det vara något!! suck! varför kan man inte bara få ha det bra med alla omkring sig?



hoppas det löser sig, att dom har tagit fel!!

skönt att mormor är hemma från sjukan igen <3<3

16 Mars

idag var det en helt underbart bra dag på praktiken! gjorde många framsteg tillsammans med pojken! sen åkte jag med mamma hem så nu sitter jag i köket och lyssnar på lite musik, mamma sitter ju i andra rummet o resten i tv rummet.. och jag som trodde att köket var samlingsplatsen? haha =)

i morgon ska jag bara ta det lugnt tror jag.. ska nog begrava simba med om jag orkar.. får se hur det blir!
</3

15 Mars

idag var en sådan typisk mellandag då man längtar till helgen! det var inget fel med dagen igentligen förutom att den rullade på som den skulle?!? jag gillar ju när det händer något utöver det vanliga! fick ta hand om ett bråk där en tjej kastade vattenfärg på den andre, men det varade ju i fem minuter max.. ett av barnen som behöver extra tid med en vuxen var inte där så det var väl därför som det gick så smidigt antar jag.. men i morgon kommer hon tillbaka! redan fredag i morgon ju! känns som om det är onsdag men ändå fredag, konstigt! men i morgon (fredag!!) ska jag med mamma hem! hon ska först vara på sjukgymnasten och troligtvis klar när jag slutar 14,30 =) då åker jag ut för en vilohelg på landet! är behövligt om jag ska orka ge 150% de tre kommande veckorna med!

tänkvärt! bilden är tagen på island påväg till hekla!
sant

14 Mars

idag gick det jätte bra på praktiken! skrev ut brev till föräldrarna med om att jag ska intervjua barnen, måste ju ha deras godkännande för det! pojken som jag har extra hand om vågade gå till grupprummet o bygga lego, stå i matkön med de andra barnen och gå till andra sidan av skolgården idag! 3 stora framsteg, så glad att jag får vara del av dessa och att han litar så starkt på mig! jag är bara så AWESOME med honom!!

har också varit med sara, jocke, thomas och tadas på 50´s och åtit mat! blev kycklingsfile med klyftpotatis, mumma! hade så trevligt! var där typ en o halv timme, mys!! tack alla för en trevlig kväll :)

i morgon är det redan torsdag!! trodde det var tisdag idag, men nej då :P skönt med helgen på intågande, för då ska jag ut till mamma! kommer kännas konstigt att åka dit och inte ha någon freya som hälsar eller sover med mig... kommer ta ett tag och fatta det med...


13 Mars

idag gick det jätte bra på praktiken! var inte lika trött idag som jag var igår:)
när vi var i skogen vågade först det icke svenskt talande barnet leka men när jag var med honom lekte han för fullt! jag provade att gå iväg därifrån så han inte såg mig i några minuter och han hade tydligen inte lekt utan bara stått stilla och kollat ner i backen.. han lekte så fort jag kom tillbaka :) så mari bestämde att jag ska äta pedagogisk lunch med honom framöver och att jag ska vara lite extra med honom tills han är trygg i alla de olika miljöerna! hon berömde mig för mina egenskaper som pedagog och att jag kan ta hand om alla "slags" barn! så skönt att höra! WOHOO!! ten points go to: MALIN!

12 Mars

hade en jätte bra helg! frida var här! på fredagen var vi till johanna på inflyttningsfest :) på lördagen bar det av till frida då hilmar kom och masserade oss! tack! sen var det hem till mig och lagade mat o sen kom hanna hit :) vi kollade på melodifestivalen med massa mys!! sen pysslade vi lite och sen låg och pratade till tre på natten.. pysslade igår med och sen träffade jag nina och nellie en sväng :D sov inte alls så bra i natt som jag har gjort innan :S var som ett spöke idag på vfu:n :( jätte seg så det blir att ligga i sängen vid nio idag!! i morgon blir det skogsutflykt med barnen :)

8 Mars

underbart när man får höra att man är den bästa eleven hon någonsin haft och hon är ca 50 år! betyget första veckan blir mvg! så stolt! hon sa att jag är jätte bra pedagog och tar egna bra initiativ! förskoleklass är verkligen något för mig!!
träffade mamma en sväng med förut :)
väl hemma upptäckte jag att ciggen var slut så gick till ica och så klart hade jag glömt legget hemma så det var bara att gå tillbaka och sen tillbaka till stan, suck!

hoppas jag kan träffa frida i morgon med, scrapbooka lite granna :D hon kommer förbi om en stund och lämnar av hennes böcker :)

6 Mars

igår var första dagen på verksamhets förlagda utbildningen! helt underbar pratktikplats jag har nu! för att inte prata om pedagogen där! barnen är fortfarande avvaktande mot mig men det släpper nog snart, eller det hoppas jag i alla fall! redan igår fick jag beröm för ett av samtalen jag hade med barnen, jippi!

igår efter VFU:n kom frida över vid sex tiden! då hade jag skruvat ihop hyllan och nästan hela skrivbordet :D hon hjälpte mig med att flytta in sängen, tv:n och borden :D vi flyttade nog mest runt de olika sakerna än vad vi gjorde för nytta :P fick mig allt ett par goa skratt när jag såg hur vi höll på! tack frida för hjälpen, det var guld värt!!

sov som en stock i det nya rummet! hur skönt som helst och när veckarklockan ringde var jag för första gången på länge utvilad! såå gott! idag gick det också bra på VFU:n! är på fritids på eftermiddagen som inte riktigt är så roligt! men men det är ju en del av arbetet just nu så! 
nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv! hihi, vardagsrummet! kan ju säga så nu eftersom sängen är i sovrummet! så underbart o skönt!

4 Mars

nu är jag hemma ifrån varberg igen! i fredags var jag med nina, mauri och elina en stund sen var jag hemma och pusslade! i lördags var jag med mia, peter och viggo! viggo var vaken i en och en halv timme hos mig :D såå söt! stoltaste mostern, det är jag! kunde inte sova så bra i helgen så är ganska slut nu! hoppas jag sover bättre inatt för i morgon börjar den fem veckors långa praktiken! ska vara i en förskoleklass denna gången, får se hu det blir! är allt lite små nervös måste jag erkänna!
längtar tills i morgon efter praktiken då jag ska träffa frida! vi ska flytta min säng mm till mitt nya sovrum :D ska bli så skönt (tror jag)!! jag hoppas att jag kommer trivas i det nya rummet :D
nu ska jag snart krypa ner i sängen!

RSS 2.0