"lov"

som ni redan vet bloggar jag bara ibland nu på sommaren, så nu kommer en ny sammanfattning :)
*
förra onsdagen var jag på skara sommarland med familjen och fridas familj! det var jätte roligt och trevligt! badade som den, och fick såklart en fin solbränna!
på torsdagen åkte vi till stugan vid grebbestad på morgonen! vi åkte och mötte upp några av pappas kompisar vid havet och åkte jetski! jag åkte med först i 100 km/h, fatta va svårt att hålla fast sig då! sen fick jag köra! först hade jag en nyckel som gick upp till 60 km/h men sen fick jag en annan för han märkte att jag ville köra fortare! jag körde i 93 km/h som mest :D hur roligt som helst, lite svårt att köra mot vågorna, men det gick allt bra!
på fredagen åkte vi till torp i uddevalla och handlade kläder :) på eftermiddagen åkte jag och sandra hem med tåget, skulle jobba på lördagen! tråkigt att åka ifrån familjen när vi hade det så mysigt!
*
idag skulle jag ha jobbat några timmar men det var inget folk i parken så jag fick stanna hemma! frida med barn är här också, så trevligt :)
*
I torsdags gick min älskade morfar bort.
Även fast han inte längre vandrar på moder jord,
vandrar han i mitt hjärta!
kommer aldrig glömma dig karri, du finns här hos oss, det vet jag.
vila i frid. saknar dig <3

jahopp

jobbat idag. veterinären kom och chefen vilket bidrog till en underbar dag=) veterinären hade sakt till chefen att jag var bra och duktik, roligt att höra=)
jobb i morgon med sen på bio: harry potter del 2 =) hoppas den är bra :D 
*
till helgen är det äntligen wheel and wings även om det inte känns som det.. lääängtar! får se hur helgen blir, finns chanser att sluta hur som helst, men hoppas på det bästa!! ska i alla fall ha en trevlig helg med vänner =)ska vara ute på fältet på lördagen en sväng vad som är planerat.. på torsdag ska jag hjälpa Nina att städa inför helgens smutsigheter=)
*
ledig hela nästa vecka, börjar på lördag igen, skönt att ha en vecas ledighet, ja lite mera än det=) jobb i morgon sen ledig :D hoppas att det blir fint väder!! har kunnat haft EN soldag hittills denna sommaren och det är INTE okej.. ändring p det nu väder oraklet!! 
*
ska försöka hinna med liseberg nu i sommar med, men när?? jobbar alla lördag/söndag.. men men..  

RSS 2.0