31 Maj

hörde någon stans att man ska träna lite för att få bort träningsvärken en del, om det ändå stämmde in på mig! kan inte ta armarna högre än 90 grader innan det krampar.. hmm.. idag tränade jag i ca en timme inkl yoga =) så idag glömde jag inte att stretcha dom allt för slappade musklerna! hoppas bara det inte är värre i morgon. ser framför mig hur jag får rulla ur sängen haha!
följde med anja och jonathan till ica förut. köpte med mig viktkontroll tabletter så nu kör jag all in(eller allt fett ut!). dom följde med mig hem efteråt, mys! lekte massa med jonathan med, så skön grabb :)
nu ska jag äntligen käka kvällsmat, vart hungrig i över en timme men ville träna först, skulle annars bli hungrig igen efteråt!
i morgon är det skola som gäller! ska göra bokseminarium av morgan alling- växa inte lyda! en grymt rörande och bra bok! kommer nog vara bra diskussioner, eller jag hoppas på det i alla fall:) får sätta mig och göra frågor efter maten :)

31 Maj

sovit jätte gott inatt=) har dock träningsvärk nu som jag ska försöka göra mig av med!
ska snart äta frukost och göra mig i ordning, ska till laila sen och träffa hon, anja och jonathan :) skoj!
försöker ringa tjejen som har hand om sommarjobben men hon svarar inte =( suck! får terra henne så kanske hon svarar tillslut:)
redan sista dagen i maj månad?! nu måste sommaren komma!
drömde att vi tjejer åkte tillbaka till turkiet inatt, underbara dröm som tyvärr inte var sann...

30 Maj

Var jätte trött när klockan var sex, var tvungen att tvinga mig själv att vara vaken! är jag trött nu? onej! suck!
har sysselsatt mig med att göra om bloggen som ni ser :) tycker den blev mycket finare nu :)
pratat med nina i telefon med :)
Frida kommer inte ikväll utan är hos mig hela helgen istället! chit vad vi ska peppa varandra till ett sundare liv med träning!!
i morgon ska jag skicka in rapporten, städa, träna och träffa anja :) hoppas jag sover gott inatt, ska inte ställa klockan fören 10:20! sovmorgonen here i come!

30 Maj

inatt sov frida över här ju :) så vi ställde klockan på halv tio för att hinna träna innan hon skulle på möte vid halv två! vi tränade med wii fit :) ett skönt träningspass! hoppas bara jag håller i träningen nu för vi var grymt otränade! på en övning gjorde det så ont i magen av trötthet så jag skrattade så mycket att tårarna kom! men känns skönt i kroppen nu! 
har pluggat en stund nu, känns inte som om jag är klar men finns inget annat jag kan göra med uppgiften så jag låter det vara tills i morgon! 
får se om frida kommer tillbaka i kväll eller inte! i morgon ska jag träffa anja :) eller ja, det är sagt så så jag hoppas på det :) 
måste ringa om sommarjobbet i varberg med, hon hade tjänsteledigt idag så måste komma ihåg att ringa i morgon! dagarna går ju!!
skulle ju åkt tillbaka till varberg den 8:e när skolan slutat men nej då, jag fick en tid i bäckefors den 13 så får åka ner den 14 iställe :( hoppas på goda nyheter när jag väl är där :)
skulle behöva tvätta och städa men inte idag, har ingen kraft kvar till det så det blir uppvärmningen inför morgondagens träningspass :D

29 Maj

Precis kommit hem ifrån bion =) dark shadow! så grymt bra, kanske var delvis för att johnny depp hade huvudroll, vem vet :) frida följde med mig hem o ska sova här=) ska försöka pyssla lite i morgon innan hon drar iväg igen men får se om det är mödan värt att ta fram alla saker för några timmar, återstår och se! ska hinna med pluggandet i morgon med så får se hur det blir med allt :) nu ska vi kolla lite på tv och sen sova, undrar om det blir lite mera sömn inatt?
everytime i think of you, i feel so happy </3

29 Maj

igår sov jag hos frida, mys! somnade dock inte i tid så fick inte sova så mycket(ca5 timmar)! klockan stod på 05.20! skolan gick bra idag :) blev godkänd på redovisningen och den skriftliga delen av barnboken kopplad till fn:s barnkonvention. åkte med elin till grums och linet hem:) 
när jag kom hem sov jag en timme till :) skulle träffat anja idag med men det fanns det inte tid för så ska ses på torsdag ist=) 
kanske blir bio sen, beroende på om fridas syster får barnvakt =) hoppas! frida ska sov hos mig i natt :)

28 Maj

Min tid i turkiet var jätte bra! flygresan dit var jobbig med luftgroparna men vi klarade oss! vi hade dåligt väder i tre dagar tyvärr men då gick vi på basaren istället=) kommer inte ihåg vad vi gjorde dem olika dagarna så en sammanfattning kommer här:
när vi kom ner var det blåsigt väder och jag var jätte trött, hade ju inte sovit den natten eftersom vi var p fiket och förfestade=) vi åkte till hotellet med bussen som tog ca 2 timmar och bar upp väskorna! vi gick sen ner till elit och käkade! kollade runt lite i området och sen gjorde vi oc i ordning införr kvällen=) var nere vid fyra tiden tror jag! jag sov en timme eller två på hotellet innan kvällen kom=) tjejerna hade ju varit där innan så dom hälsade på deras vänner och jag blev presenterad och kallad the new girl! vi åt på black horse/eltchi på kvällen och kollade runt inne i staden. vi åkte sedan hem för att vara pigga till stranden!
stranden visade oftast röd flagg och det var svårt att ta sig i och ur vattnet! vågorna drog tag i oss ganska bra, men vi lärde oss att övervinna dem :)
en av kvällarna (måndag?) var vi på beatch party med! i början känndes det som om vi var i abu dabi som sex and the city damerna, men det rättade till sig med lekar och fri bar!
alla dagar utom den första var vi på robin hood latino club och dansade fram tills tre på natten! sista kvällen dansade jag inte, kunnde knappt röra mig så solbränd som jag var! buhu!
en av kvällarna följde vi med till några svenskar som ägde en resturang nära oss. Vi käkade god mat och efter det blev det in till robin hood igen! DET ÄR ROBIN HOOD JAG VILL HA =)
på eftermiddagen / kvällen var det så skönt! vi satt på balkongen i kvällssolen och turades om att duscha, sminka oss och sitta och prata!
jag vet att vi gjorde flera saker än detta men kommer inte ihåg nu!

onsdagen kom jag hemm igen till varberg! på torsdagen träffade jag linda och lunchade med henne på stan=) på fredagen var lyckans dag! mia kom också hem till pappa så har myst som bara den med viggo! vi grillade med ff familjen med =) på kvällen var jag över en stund hos pierre och pratade ikapp lite!
på lördagen klippte sig mia så då tog jag med viggo till big boys och tog en kaffe med emma =)
i går åkte jag hem ifrån varberg! sov hos mamma inatt så jag kunde säga hej till billis nya ägare och hej då till honom! kommer sakna den lilla spjuvern!
idag har jag suttit och läst alla i gruppens arbeten! får se hur mcket jag kommer ihåg av dem i morgon!

i mitt huvud just nu svävar skolan omkring! i morgon är det opponeringstillfälle för våra arbeten som ska vara inne på torsdag! hoppas jag får bra synpunkter så arbetet blir bättre! i morgon ska jag redovisa en barnbok i koppling till fns barnkonvention, hoppas det går bra!
nu orkar jag inte skriva mera, måste laga mat, fixa naglarna, tvätta, städa mm!!!
hoppas frida kommer förbi sen och förgyller min dag en stund!

15 Maj - snart sitter jag på flygplanet!

idag skulle jag haft sovmorgon, en riktig en men nej då, vaknar lite innan tio! suck! bara att gå upp och starta dagen! Linda och kajsa var här några timmar under dagen med, mysigt! var jätte roligt att få träffa dom igen! Har packat färdigt allt nu med! sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till nina o micke! ska umgås lite med dem med innan jag åker! micke är så snäll och kör in mig till stan sen ikväll =) flygtaxin kommer halv 2 till nyfiket och planet lyfter 07,15! hoppas bara allt går som det ska! är bara nervös från och till nu, inte hela tiden i alla fall, skönt! kommer säkert sen när vi träffas o alla har resväskor och är glada! Wopp wopp!
nu ska jag bara fixa det sista sen åker jag! ha en bra vecka allihopa nu!
se ya, i don´t wanna be ya!

14 Maj

när klockan ringde 05´14 i morse trodde jag att jag hade ställt den fel, att det inte vare sannt men det var det! hrl utbildningen var jätte bra! fick bevis/intyg på att jag har tagit den kursen med =) åkte med elin och sandra hem så jag och mia kom ifrån åmål lite efter ett=)
har mått illa hela dagen och jätte ont i nacken, nästan nackspärr men anna maserade lite förut så nu är det lite bättre! =)har dock fortfarande jätte ont i nacken :/
bemanningsenheten från varberg ringde mig och frågade om jag fortfarande var intresserad av sommarjobb=) ska till ett ålderdomshem fredagen den 25:e i veddige för en sista intervju och se om det är något jag vill jobba med, hoppas det för då är den frågan löst=)
hoppas jag sover länge i morgon då ska packa det sista (nu väger den 9 kilo!) och träffa nina en sväng=) ska ta före och efter kort!
i morgon åker jag :D WIHI!!!

13 Maj

dagen började med att viggo väckte mig, eller ja mia och viggo! vaknade av att han låg jämte mig och jodlade och log <3 skönt uppvak! åkte hem med mia till åmål och tvättat lite =) satt ute i solen ett tag med och gottade mig! packat resväskan nu med! vägde bara ca 9 kilo! bra jobbat! (för er som inte läst alla inlägg innan ska jag ju till turkiet!!)  sen vid ett gick jag, frida och jonathan(hennes systersbarn) ner till stan och tog en glass! vi gick sen till plantaget och lekte i många timmar! sen käkade vi och mia o viggo kom på snabbvisit=) efter det har vi suttit hemma hos mig och kollar på en film, snackat massa och myst! nu gick hon precis hem igen! jag måste sova snart, ska upp  05´15 i morgon för att hinna med 06´18 tåget! ska på utbildning om hur man gör hjärt och lungräddning på barn! sen när jag kommer tillbaka till åmål vid två åket vi till varberg! jag ska bara hem imellan och hämta packningen och packa det sista! 
har sån resfeber nu så det är sjukt! om planet störtar hoppas jag att det är på hemvägen så jag åtminstone får vara i turkiet en gång till! har hört att man svimmar av innan man störtlandar så då är det ju ingen fara?! Nej då, detta kommer gå fint fint!!
nu ska jag lägga mig, solbränd och skön! om jag blir solbränd av svenska solen, hur ska det då gå i turkiet? hmm, det löser vi då! natti natti

12 Maj

mia kom och hämtade mig vid 21 tiden igår! låg i soffan och hade mysigt med musiken i bott fram tills hon ringde! sov med mia och viggo inatt! när han vaknade kvart i åtta tog jag han så mia fick sova vidare=) väckte henne vid kvart över tio för då var han hungrig! vi lekte i babysittern och han sov lite hos mig med! mysigaste!
Har pluggat massor idag med! stolt=) satt uppe i mammas säng =)
i morgon åker jag hem igen med mia på morgonen! på måndag hämtar hon mig så vi kommer iväg till varberg! i morgon måste jag fortsätta tvätta, packa inför resan, städa och sova! får se vad som hinns med =)
nu ska jag sätta mig i soffan med mia, viggo och elina och kolla på hockey! ha en mysig kväll!

11 Maj

så! nu är jag lite klarare i huvudet! Eller??
har i alla fall fått köpt en ny tvättmaskin, tack pappa och anna <3 och tack till per och katta som hjälpte mig att köra hem den och installera den! så nu tvättar jag onödiga saker som handdukar för vet inte när mia kommer och hämtar mig! vill inte ha kläder kvar i tvättmaskinen under helgen!
Frida var här en liten sväng med! hon följde med när jag köpte tvättmaskinen! alla hjälpte till att bära medans jag och frida kollade på ;) men jag o per bar den allt ifrån bilen och in :) 
nu sitter jag som budda i soffan och har musiken i bott och försöker att inte tänka på något, meditation?!? går dock inte så bra när man lyssnar på musik som man har minnen ifrån men men :) då tänker jag i alla fall inte på framtiden =)
undrar när mia kommer
rip min allt för isärplockade tvättmaskin!

11 Maj

har jätte tråkigt!! har sorterat kläder om vad som behöver tvättas innan resan, pluggat, plockat och pratat med frida! frida kanske kommer hit sen :) Nu vet jag inte vad jag ska göra fram till halv fyra! då ska vi iväg och köpa tvättmaskin :D ska hem till mamma ikväll med ju, kommer få sitta och plugga där, men kommer ändå hinna träffa dem lite innan jag åker utomlands! på tisdag kväll ska vi samlas på nyfiket och sen kommer flygtaxin och hämtar oss där! resfeber? OJA!! men hoppas att jag kommer ha en awesome vecka och bli lite brun iaf=)
ser att det är ett rörigt inlägg, men det avspeglar ju bara hur mitt huvud funkar just nu!
ut till mamma ikväll och hem på söndag, packa, sova för att ta 06,22 tåget för en hjärt och lungräddnings utbildning för barn! sen hem och åka ner till varberg, sova där sen utomlands i en vecka! hoppas allt klafar bra!
nu ska jag äta frukost, magen skriker ganska mycket just nu!

10 Maj

när jag gick upp i morse var jag jätte trött! klockan ringde 05,40 och jag trodde den skämtade med mig! hade tydligen sett ganska arg ut i morse när jag gick till stationen! i skolan gick det bra :) läraren var stolt över våran klass, bra jobbat tjejer!
per och katta har varit och kollat på min söndriga och isärplockade tvättmaskin och kom fram till att det skulle kosta han mer att laga den än att köpa en ny så i morgon blir den en ny och jag kommer kunna tvätta:D:D
har pluggat lite nu med, personliga reflektioner för vecka 16 och 17! får bli mera i morgon!
Mia hämtar mig i morgon kväll och jag kommer hem på söndagen igen, eller? när ska jag hinna tvätta och packa??! hmm!

9 Maj

fick byta smycke på dermalen i fredags! så fin pärla nu så!
igår var jag på stan med emma! hon fixade sina naglar som blev grymt snygga!! sen mötte vi upp alex, maria och malin på en kaffe! den bliden som är nedanför =) fint! sen gick vi på stan och fikade på ett annat cafe, mumma! vi åkte hem vid fem tiden igen för att åka tillbaka vid sju för ett glas vin med vännerna=) var hemma igen vid halv två!
idag hade jag lyxen att Mia skulle upp till åmål så jag slapp ta tåget=) hoppas bara någon vänlig själ i förmiddagsgruppen på måndag vill byta med mig så jag kan åka med henne ner också! skulle bli ganska knöligt annars...
i morgon blir det till universitetet för gruppframträde! ska prata om ansvar i förskolan, kommer gå galant! åker med linet från grums=) suck.. kom på att min cykel står på stationen eftersom jag åkte från karlstad till varberg i onsdags.. jaja, upp mycket tidigare bara! en uppfriskande morgonpromenad väntar?!!

7 maj

nu tänker jag inte ljuga, jag har inte velat skriva på ett tag! har bara inte haft lusten, haft paus från det! men nu kommer en snabb sammanfattning av vad som har hänt, eller vad jag kommer ihåg!


  • tisdag 1 maj: var jag hos mamma sen en dag innan! jag, mamma, hilmar och elina åkte till orust för äggbytardag! mamma fick för sig att ta en annan väg som visade sig vara en och halv timme längre så vi kom precis fram för att bevaka sopningen av lokalen! som tur var fanns det lite ägg kvar som hon köpte! sen åkte vi till en strand och majade! jätte mysigt! påväg hem stannade vi hos en annan gubbe och köpte mera ägg?!? väl hemma upptäcker vi att fåren inte är inne i ladan! jag springer och tar på mig stövlarna och ut i hästhagen dit dom hade rymt.. dom hade gått på sommarbete under dagen, duktiga får, eller inte? på kvällen efter grillningen åkte jag hem igen!
  • onsdag 2 maj: skola igen! jag trodde det var redovisningen av barnbok kopplad till fn:s barnkonventionen så jag hade med mina anteckningar och boken! men nej då, det var en föreläsning! fick papper av rebecka så det löste sig fint! anna ringde och frågade om jag ville komma till varberg den dagen eftersom det var lyckorus på torsdagen så jag satte mig på tåget från karlstad med byte i gbg! innan jag satte mig lunchade jag med rebecka på stan! trevligt som bara den(äntligen blev det gjort med)! när jag väl går av det smockfulla tåget med kvav luft och ett utrymme på ca 40 cm/person kommer jag på att det enda jag hade i väskan var skolböcker.. hur tänkte jag där?
  • Torsdag 3 maj: Lyckorus! en mysdag! fick köpt mig mascara och ögonskugga av presentkort som tur var! sen var det slappt hela dagen tror jag?
  • Fredag 4 maj: var med nina på möte sen gick vi till hennes jobb! var där hela dagen! fick bytt mitt smycke till dermalen med! det gjorde ondare än själva tagningen av hålet?!? mys med familjen på kvällen!
  • Lördag 5 maj: med Nina till hennes jobb sen av för födelsedagsfest för annelie! hur mysigt och trevligt som helst!! var hemma hos nina vid halv fyra på morgonen och somnade vid sex! vaknade igen vid halv nio och var klar pigg, hmm!
  • Idag: sovit hos nina, vi hade bakismys till big brother! ikväll grillade vi hemma hos pappa och anna! har myst massa med viggo också <3
    i morgon blir det fika på stan med emma och mia:) får prata lite om resan med! ångest? JA! kommer ha skolan i huvudet och rädd för att flyga! inte bra kombination! men det löser sig med goda vänner! Nu ska jag kolla på BB sen lägga mig! god natt

RSS 2.0