skilda världar

idag var jag med nina på g pungten! hon ringde vid nio så jag cyklade till henne då =) nästan precis kommit hem nu!
*
Igår satt jag och sandra och kollade på sesong 2 av skilda världar. det är såå spännande!! daniel och sandra är ju sjuka nu!! även fast jag såg det som liten är det roligt att se igen för jag kommer ju inte ihåg allt:P
*
Så spännd för att se vem det är som igentligen har åkt ut ur big brother!! gaah!!

facebook beroende?

idag har jag haft en dålig dag.. många saker som inte gick som det borde men alla har man väll sådana dagar??

jag har hela tiden sagt att jag inte är beroende av något, men det stämmer inte har jag insett..
om jag skriver något som jag är stålt över och ingen gillar det känns det konstigt.. men huvudsaken är väl om jag själv är stålt över det och inte bara för att någon ska trycka på en gilla knapp? jag ska ju vara stållt endå... men det blir jag inte.. skriver jag ex att jag fick g på en uppgift och ingen gillar tänker jag att jag kunnde ju ändå fått ett högre betyg när jag i början var överlycklig över mitt g.. knepigt..
*
Finns det något värre när man är halvt vän med en som man vart ifrån ett tag och man skickar en vänförfrågan och den inte besvaras? jag får panik och kollar minst tre gånger varje dag och fattar inte varför personen inte vill svara och börjar fundera på vad jag har gjort för fel när personen i fråga kanske inte har varit inloggad och så beroende som jag? det är ju bara en sida som i början var för studenter på ett universitet i usa, så varför ta det på allvar? Jag borde inte ta det på så stort allvar men det har snart gått över gränsen.. jag gör inte många status uppdateringar men jag kollar vad andra gör..
Fördelar:
  • hålla kontakten med alla, även med de som är utomlands
  • se om någon är upptagen idag
Nackdelar:
  • beroendeframkallande
  • man blir sjuk i huvudet för små saker
Just nu kommer jag inte på mera olikheter men det finns säkert många..
Hur kan man låta en sida bli en del av mig? den inehåller information om mig och mina vänner och inte minst: bilder på mig.. jag har så att bara mina vänner kan se dem men tänk om det någon dag kommer upp en bild man inte vill ha där? visst man kan ta bort taggen och anmäla bilden, men ändå, många har hunnit se den innan man hinner det.. jag skulle vilja ta bort den men jag vill ändå inte det..
jag har ändå lyckats att bli oberoende av de miljontals spelen där.. Innan hade jag allt från farmville till paradise island men inte längre.. tänk när man satte tid för att skörda sina majs på sin låssas åker?? phu, tur jag inte gör det fortfarande.. jaja.. förstår inte hur du klarade det anja.. jag vill men ändå inte eftersom det är en bra sida för att ha kontakt och se hur andra har det..

så kan det vara! får se om jag slutar att vara så beroende så kommer jag ha kvar den..

.,.,

jag är inte så bra på att blogga nu har jag sett.. nu är jag i alla fall i varberg tills augusti=)
*
i lördags var jag på campus där ett band spelade, trevligt=)
*
idag ska jag plugga! i morgon kanske jag ska jobba

sommarlov!

nu har jag sommarlov! har gjort sista dagen i skolan nu! har bara hemmaplugg kvar, ca en eller två dagar kvar =)
*
I morgon åker jag till varberg och stannar där :) nu är jag hos mamma med nina och mia, ida och telmis :)
*
Igår till idag sov mia hos mig =) vi käkade taccos och myste=) kollade på film :)

lugnt =)

igår var jag ju hos mamma, åkte hem idag =)
igår arbetade vi som bara den :) rev upp alla stubbar med traktor som jag och mamma la rep runt mm. vi rev även ner päronträdet :)
*
Idag åkte jag hem, fick jätte huvudverk så jag har legat och gosat med simba och kollat på burlesque, sååå bra film!!
*
i morgon blir det skola! åker med åtta bussen :( hoppas jag kommer somna i tid, gjorde jag verkligen inte förra gången! kommer nog sova på bussen annars med :P

jaha

igår var jag ute och gick ca halvmil =) kännde mig väldigt duktig=)
*
Idag kom laila till mig och arbetade lite, trevligt :) Åkte sen hem till mamma.
Var på födelsedagskalas hos grannen monica med =) precis kommit hem därifrån, var väldigt trevligt :) i morgon vet jag inte vad vi ska göra, återstår att se :)
trevlig helg :)

hos mig

idag har jag åkt hem ifrån mamma. vaknade vid halv 12 :S kommer inte vara trött ikväll/natt!
lagade potatis, köttbullar och gräddsås förut, mums!!
*
Simba har sovit hela dagen, hoppas inte han sätter fart inatt:P
*
i morgon tar jag bussen vid åtta för att åka till universitetet och plugga med rebecka :) ska luncha tillsammans också, mys! ska bli roligt att träffa henne igen! har ingen aning om när jag kommer hem, beror på när vi pluggat klart :P ska lägga mig snart och hoppas på att john blund kommer snart!

juste, kollade på prinssessa, en svensk film som var sådär.. vet inte om jag skulle rekomendera den.. den var rolig och bra men slutet var inte så bra..
*
*
värme, kom tillbaka!

länge sen!

nu var det länge sen jag bloggade!!
hemma från varberg nu iaf! hos mamma :)

i varberg har jag jobbat lite=) förra helgen var mamma med i varberg. på fredagen åt vi på big boys och åkte lite bil, och på lördagen grillade vi och hade det gott=)
i fredags tog jag det lugnt och i lördags var jag på en 40 års fest(vänner med pappa och anna) efter festen cid 3 tiden åkte jag hem till en killkompis och badade lite yunna och sen sova! trött jag var när jag vaknade nio och inte kunde somna om! skulle på informationsmöte om sommarjobbet vid ett..
sommarjobbet blir att ha hand om turridning på häst, åsna och vara lite vid tivolit=)

hoppas alla har det bra=)

helg =)

i varberg nu =)
igår åt vi på resturang och åkte bil, trevligt =)
-Idag ska vi grilla hos nina :) skriver nog mera i morgon =)
trevlig helg

ledig

idag var jag ledig ifrån skolan! suttit och pluggat på förmiddagen! sen kom laila och niklas hit så vi åkte och köpte färg mm till rummet och nytt lås till min rumsdörr, så nu är det ordentligt lås där!! känns skönt! plus att låset i mellandörren upp är låsning i nu och det går att låsa min toadörr, WOW!! renovering pågång!
sen gick jag och ida ut till betongen, skön promenad! kollade på när dom bytte däck på bilen med! kom hem vid halv 9!

simba var såååå jobbig inatt! han välte allt som gick att välta! han kloade mig i låret, bet mig i tårna, jag kan hålla på länge om jag ska säga allt...
har åtit potatiskroketter och korv, gick ganska bra=) choklad gick allt också ner :D såå jag har längtat efter det:P beroende? neejdå xD

i morgon ha jag en powerpoint redovisning i skolan om hur jag är som pedagog! får se hur det går:P rebecka kommer och möter mig på skolan i morgon innan det börjar, är framme vid halv tolv och det börjar ett.. blir roligt att träffa henne igen, länge sen nu!!
Suck!! inget bra på tv :(
nu ska jag lägga mig snart! fixa i ordning skolväskan, se till så man får med sig allt och prata med madre, fixa simba sen sova:P
på torsdag åker jag till varberg igen :D
kom på att jag inte laddat upp någon bild på länge, så här kommer simbas favoritleksak med han i :)

simba är hemma!!

nu har jag äntligen min älskade simba hemma igen! såå kelsjuk han var, lite tur för han för det var jag med haha! har legat och gosat i fyra timmar nu nästan :P

en riktig måndag var det idag! vaknade av alarmet, gick ut, tände ciggen, kollade på klockan och det slog mig att jag ställt den fel!! den stod 06,53 och tåget gick 06,33! i ren panik springer jag in och kollar bussar, det gick en 07,05! skölja tungan, låsa, och cykla som en dåre ner till stationen! hann precis på bussen, phu! väl framme en halvtimme sen till opponeringen är det bara tre stycken där?!?! vi är sex stycken i våran grupp, dåligt! texten jag skulle opponera på hade jag inte ens fått... jaja, slutade vid tio, mötte en och köpte en cirtuspress till pappa och sen hem. när jag var hemma åkte jag och ida och handlade, sen hämta calle, sen laga mat! kom hem till simba och bara gosade =) nu ska jag lägga mig och kolla på nu blåser vi sverige! i morgon är det en hemmadag och handla saker till det andra rummet :)

hemma igeen =S

inte bloggat på ett tag, blir så i varberg, så mkt och göra:P
*
nu har jag kommit hem ifrån varberg, kommer hem till regn, inte kul!!
igår var jag och åkte cabbe, trevligt men förjäkla kallt!! buuuhu!

har piercat tungan nu med! gjorde den i fredags så den är fortfarande enormt svullen!! det gör ont, hoppas bara den inte är lika svullen i morgon på skolan..
Känns att man har sina "rutiner" eller vad man kallar det.. jag brukar äta min mat i rummet, och godis så klart, och så fort jag kom in i rummet kom sötsuget!! sjukt??!?! kan ju inte äta något annat än flytande så jag "äter" drickyoghurt! försökte mig på mos på stationen förut men det gick inget vidare...

RSS 2.0