Klippt

Var och klippte mig igår! Sjukt nöjd men som vanligt tycker jag inte om när håret blir kortare?!


Huvud

Precis varit på massage så hoppas på att huvudvärken släpper mera nu! Hoppas på att kunna avbryta Medicineringen snart med så jag inte behöver vara yr, trött och illamående i en hel vecka! Den är för huvudvärken men massagen borde verka för det gjorde rejält ont stundtals!


:)

I lördags fyllde Kevin år :) på kvällen var jag på en liten tjejsläkt träff:) slutade med att vi dansade järnet av oss på black pearl:) igår var vi i familjen på Liseberg:) och idag blev jag inringd för ett 24 timmars pass:) går av 10 till morgonen! Hoppas jag sover bättre denna natten! På onsdag kommer Frida ner till mig:) jippi!!


...

Kommer inte blogga så mycket under sommaren som ni har märkt. Eller kanske mera nu när jag har blogg appen på telefonen:) Kommer mest blogga för att själv ha koll på livet! På bälte gjorde dem stickprov som visade att det kanske kan vara en extra bröstkörtel som är sällsynt att ha så blir kallad till Uddevalla bröstspecialister istället! Känns ju sådär bra..

Jobbat hela helgen och gjorde mitt första 24 timmars pass nu i natten som var och det gick jätte bra:) Har ganska lugnt på schemat så hoppas som ringer in mig mycket:)

Har en iPhone 4s nu med:) väntar bara på att mitt nummer ska föras över!

Längtar som tusan på att Frida kommer! Saknar mitt bollplank, att få vara ett med, ja mitt andra hälft med andra ord!! <3

Sommarkänslor spirar men vinterkänslor gör sig påminda vid varje lilla eller stora motgång! Detta som skulle bli min sommar, funkar inte så bra än så länge förutom på jobbet ! Så skönt att jobba och bara stänga ute omvärlden!

Ska försök sova nu, är ganska trött efter så lite sovandes i natt



RSS 2.0