Okej

I will never give up!

Skola idag med! Känns sådär att börja igen..

Skulle sovit hos mamma i natt men kände att jag var tvunget att åka hem för att städa(jobbiga känsla). Frida kommer troligtvis på fredag em och hjälper mig, hoppas!

Ska ha sovmorgon i morgon, helt slut nu! Natti


Ny granne

Igår var jag ute med Frida för att fira hennes syster som fyllde år! Grattis till Sandra igen:) var på xo och dansade som aldrig förr till ett bra live band! Kul som bara den! Kom fram en som jag mött i Säffle en gång innan och han visste att jag fått nya grannar, mitt namn mm.. Ingen aning om hans namn, vart han bor, nej inte mer än hur han ser ut så ännu ett tecken på att Åmål är för litet, märks att dem som bor här på heltid inte har så mycket att göra så dom håller koll på alla andra...

Morgan, Anja och Jonathan har flyttat till övervåningen nu! Så efter jag och Frida hade käkat våran rutin med bakispizza hjälpte jag dem att få någorlunda ordning uppe hos dom:) fortsätter i morgon! På kvällen torkade jag av mina golv, var dammiga! Städade även toan, låg på alla fyra och skrubbade golvet, pluss poäng till mig! Nu ska jag sova, upp tidigt i morgon så det inte blir sådan omvändning när skolan börjar på tisdag! Är jätte pigg men hoppas på att somna snart!


Snart hem till Åmål

Igår fick jag tatuerat färdigt min ängel på benet(jag som har dragit ut på det) ! Gjorde inte lika ont som förra gången vilket var en lättnad! Svor inte en enda gång?!! Duktig Malin! Är i alla fall sjukt nöjd över den, bra jobbat Kenneth, tack! Ganska stram på benet idag, tur att jag ska sitta i en bil några timmar sen:) ska ju åka tillbaka till Åmål idag! Min packning har aldrig varit större!! 4 gekås påsar, två stora väskor, en annan väska och en stor påse med glas, kaffekokare o lite annat smått! Tur att Morgan ska ha med släpet!

Kommer nog ner till Varberg om ett tag igen så jag kan träffa alla igen!


Snart

Idag är en mellandag för mig.. Man får ha sådana dagar med, jag är inte mer än människa!

Fikade med Emma på stan förut, mys! Trevligt att pausa ett tag och bara vara!

På fredag blir det Åmål igen:) längtar till att bara vara! Åker med Anja o Morgan upp så slipper ta tåget:) på kvällen kommer Frida:) ska bli så skönt att träffa henne igen, allt för länge sedan! Nån att prata med allt om utan att det känns konstigt! Längtar! Sen på lördag kväll ska vi fira hennes syster som fyllt år -kul! Hoppas på att Åmål ger mig ett bra välkomnande!


.,.,

Jobbar 13-21 idag och 10-10 i morgon. Hade funnits roligare sätt att spendera sista helgen för sommaren i Varberg men men, får försöka tänka att jag tjänar och inte slösar pengar!


Skara

Var på skara sommar land idag:) var jätte trevligt! Blivit solbränd så ligger och svettas/fryser nu, så har både täcke och ett påslakarn redo!

Åker nog inte till Åmål på onsdagen utan på fredagen så slipper jag ta tåget.

Everything felt so perfectly of that small moment we had, too bad summer is over


Och nu då?

Trött efter jobbet men för att inte ändra på dygnet så åkte jag in och kollade på Madagaskar 3 med lillebror:) rolig film det där! Älskar att ha små syskon i olika åldrar, får se olika filmer utan att skämmas:D

I morgon är enda Skansen för mig att hitta på något med familjen(kanske skara sommarland) på denna delen av sommaren, men det är också bara i morgon jag hinner träffa Linda som ska bli igång satt för att föda mitt gudbarn! Vet att det kan ta dagar innan det händer något men jobbar ju fredag till söndag:/ om jag ändå inte haft dom passen, dom förstör bara! Hoppas på att en ordinarie har för få timmar och måste ta det från mig! Åker ju tillbaka till Åmål nästa vecka med! Innan dess aka jag kanske tatuera mig och åka till gkås! Vart får man extra dagar ifrån, vet ni så säg till! Linda vill att jag kommer på kvällen men vet inte hur sent vi är hemma, hur jag ska ta mig dit och hem sen igen:( mycket frågetecken nu känner jag!! Suck


Woho!

Vägde mig innan: -5,6 kg under denna sommaren och mer ska det bli! Jätte lycklig:D fick höra att det syntes med vilket gör mig ännu mera pepp på att då bort dom extra kilona som sakta men säkert har lagt sig!

Åkte ring efter båt förut med Mia, Peter, Viggo och Ronja, så himla kul!! Tack för att ni åkte ut med mig:D

I morgon väntas jobb 16-10! Känns så där att gå tillbaka efter en veckas ledighet, men kommer jobba fram tills söndag så kommer in i rutinerna igen magont till att jag slutar:/ men ett underbarare sommarjobb får man leta efter!

Saknar Åmål sjukt mycket nu! Att bara vara hemma och vara, och få nya minnen med underbara personer<3


Mys!

Igår var jag på fest hos Annelie:) det bar av till bodegan med mysiga personer och sen efterfest, blev lugnt vid halv sju på morgonen:) varit där hela dagen och haft vad jag numera kommer kalla söndag: slapphäng med goa personer, film, god mat och massa av skratt! Tack alla inblandade personer för det!


Trött

Är helt slut i kroppen och huvudet nu! Tisdag + onsdag jobb 16-21, torsdag 8-21 fredagen åkte jag med Peter till Uddevalla för att kolla upp min knöl på sjukhuset. Blev bestämt att jag ska opereras oktober-november någon gång! Kommer bli sövd?!!! Lördag + Söndag jobb 9-21! Så nu ska jag vila fram tills tisdag innan jag går på att jobba ett em-morgon pass! Sen är det semester i en vecka:D längtar!!!


RSS 2.0