28 April

idag har jag grejat massor! när jag vaknade cyklade jag till stan, var på bolaget och på ica! sen har jag vädrat hela dagen, dammat, "mublerat" om i tv rummet lite, dammsugit, städat toan och duschat! har gått omkring i morgonrocken nu ett bra tag så får väl bli att byta om snart, eller behöver jag det?
anja och mindy kommer hit ikväll med =) ska bli så roligt! dennis och sara kanske kommer, vi får se =) vi har inte bestämt vad som händer senare om vi drar till hörnan eller om vi bara sitter hemma, det får anja bestämma för det är hennes kväll =)
har försökt käka lite mat utan större lycka så får försöka sen igen, speciellt eftersom jag ska dricka ikväll och måste då ha mat i magen =)

27 April

igår var jag på balder igen! skulle tydligen käka omperasol i 98 dagar i sträck men sköterskan nämnde bara 14 av dem dagarna... 
idag gick jag till laila, nicke där anja och jonathan var =) hade en trevlig dag med dom och fick en skön promenad! hoppas anja kan komma hit i morgon =) är nog lite sugen på dricka ändå! =)
hihi sorry anja men var bara tvungen ;)

26 April

seminariumet idag var inte så bra.. pratade inte alls om våra olika perspektiv på boken, vi gick aldrig ner på djupet som jag hade önskat, men men diskussion blev det om lite alltmöjligt!
klockan halv åtta ska jag till balder igen.. hoppas jag kommer därifrån med goda besked vilket jag tror:) 
i morgon ska jag ha en lugn hemma dag! ska se när jag åker ut till mamma, om det blir i helgen eller på måndag!

25 April

hej och hå! nu var det ett tag sen igen! när man har internet på mobilen blir det inte att jag sätter på datan bara för att skriva här, men ska försöka vara lite bättre än vad jag varit i veckan! detta har hänt(av vad jag kommer ihåg!)
  • fredagen hade jag skola och det gick jätte bra! vi satt och diskuterade om några artiklar och det var skoj =) sen åkte jag ut till mamma och sov där tills på lördagen, träffade mormor då med =)
  • Lördag: åkte in med mamma och elina till marknaden och mötte upp frida :) sen käkade vi, gick hem och somnade en stund (?!?) och sen kom hanna till mig med! då blev det att vakna till och göra sig i ordning för att sedan på kvällen dra till hörnan! en trevlig kväll trots allt!
  • Söndag: då hade jag och frida en slappardag hemma hos mig och bara låg i varsin ende av soffan med täcken och kollade på tv!
  • Måndag: då var det skola igen! åkte med linet till och från karlstad=) på eftermiddagen åkte jag till mamma igen!
  • Tisdag: jag och mamma klippte äppelträden :)
  • Idag: hade vi det lugnt och jag har precis kommit hem till mig nu igen!
i morgon blir det skola där vi ska diskutera en bok som vi läst, växa inte lyda! en bra bok som jag tycker alla nya föräldrar ska få eftersom det är så många bra tips i den! ska nog låna ut den till mia om hon vill läsa den =)

sitter och funderar på vad jag ska hitta på i helgen! pyssla och storstäda kanske?
nu är det bara 21 dagar kvar tills jag åker till turkiet!!!

17 April

suck.. har fått tillbaka illamåendet =( fick det i eftermiddags igen.. är inte bekvämt kan jag säga!
åkte till jossie och ruth vid tolv och kom hem vid åtta =) vi käkade mat och kladdkaka, varit ute och gått och myst med ruth! jag fick ta mig ett varmt bad för att lugna mig mage men nej då, då ringer bingolotto försäljare :S det var lite lugnande av att bada men illamåendet kom tillbaka snabbt efteråt! magen är äckligt svullen med, ser ut som om jag vore gravid i några månader?!?
i morgon kommer troligtvis frida hit =)

16 April

satt i lugnan ro i morse och kollade på mannen som kan tala med hundar och helt plötsligt inser att klockan var halv ett och tåget gick tio i och jag skulle hinna med att köpa periodskort så jag satte mig och trampade som bara den på cykeln! väl på tåget i grums blir det strömlöst, ringer linet och hon har inte åkt än, vilken tur! hoppas av tåget och åker med henne istället=) föreläsningen idag var bra! lärarna var så imponerade över tekniken, att man kan ha samtal med en från usa och samtidigt kunna se den?!? haha så kan det gå =) var hemma hos mig vid tio över åtta igen, och det är meningen att man ska vara lite trött nu? haha absolut inte! undrar när jag somnar i natt.. 
skulle haft föreläsning på onsdag men den blev inställd så nu har jag inte skola fören på fredag = sovmorgonar jag välkomnar er!

har ett äckligt illamående hängande över mig =( hoppas det släpper snart för det är inte kul!
om exakt en månad ligger vi på stranden i turkiet och bara njuter av värmen och drinkarna! längtar som bara den! ska bli så skönt att få komma utomlands!

15 April

nu är jag hemma hos mig igen! skönt att ta en semester sådär lagomt när syskonen har lov =) nu håller jag bara tummarna för att min uppgift blir godkänd!! 
i fredags var det jag, anna och kevin hemma och hade mys framför big brother! på lördagen var jag, mia och viggo på gk:s och hälsade på mormor som var där! fick köpt lite olika småsaker som alltid är bra att ha hemma! på kvällen kollade vi på kevins match och sen ännu mera mys med viggo! mia åkte hem vid tio på kvällen :)

i morgon är det föreläsning mellan 15 och 18! en från usa som ska föreläsa, har ganska höga förväntningar kan jag säga!

i fredags piercade jag mig :) en dermal, skit snyggt! gorde inte så ont faktiskt?!?!

11 April

i fredags var jag, nina, johanna och christl ute på krogen, var jätte trevligt :) sen på lördagen var jag, nina, jossie och tesan ute på harrys och det var med trevligt! på söndagen åkte jag till mia och sov där :) passade på att mysa massa med viggo =) var och kollade på när peters kusin badade i havet?!? KALLT!
 igår var jag med nina på g punkten och sen hade jag, sandra och alice myskväll här hemma =)
idag har jag inte gjort något annat än att sitta i soffan med sandra och druckit kaffe! trevligt =)
 jag måste börja plugga i morgon! har personliga reflektionerna klara, måste bara fixa allt det andra också! suck!
en liten sammanfattning om hur jag har det i varberg=) nöjd nu frida? :P

3 April

jäkla förkylning! fick gå hem vid halv ett idag för jag inte hade någon ork :( då la jag mig och kollade på en film och tog alvedon! sen började jag småplocka. När frida kom dammsög jag och hon skurade så nu är det fint här igen! skönt! frida har precis åkt hem efter att ha bott här ett bra tag! inatt fick hon sova i vardagsrummet så att jag kunde få sova en hel natt utan att vakna av snarkningar! 
betalade sista inbetalningen till turkiet resan som går av den 16 maj =) längtar som bara den! vi kommer ha det awesome tjejer!
nu är jag helt slut och sitter anfådd i soffan med täcke och kuddar omkring mig! hoppas förkylningen försvinner snart!!!
längtar tills boken kommer på posten, latte igelkott! Min handledare ska få den som tack för min tid där :D

1 April

igår åkte jag och frida hem med camola från mamma! begravde min kung i fredags med <3 när vi kom hem till mig lagade vi mat, kollade på oc och sen gick vi ut! satt en liten stund på hörnan men det slutade att vi stod och dansade och lyssnade på ett live band på xo! myskväll!
april redan! vad händer med tiden? den springer ju bara iväg!! nästa månad åker jag ju utomlands, det känndes ju som att den månaden aldrig skulle komma!!
nu ska jag bara slappa för att lugna ner min mage en bra bit! frida kommer tillbaka vid nio igen, hon jobbar! känns mer eller mindre som om hon bor hos mig nu 

RSS 2.0