31 januari

idag satt jag och väntade på att sara skulle höra av sig, dröjde fram tills klockan 2 typ.. så jag ville inte börja plugga innan hon hörde av sig eftersom jag skulle plugga där och inte behöva avbryta! men väl hos henne pluggade jag lite medans hon pysslade och pratade med mig så jag gav upp plugget och pysslade jag med.. fick lite mera gjort på familjealbumet=) när jag kom hem pluggade jag färdigt artiklarna i alla fall:) så i morgon eller på torsdag blir det att skriva reflektionerna om dem! i morgon är det skola igen! skulle ju haft skola på fredag men det blev inställt!så på fredag ska jag fika med emma och inhandla allt inför lördagen, läängtar!! ska nnog bjuda henne på köttfärsås o spagetti, grymt sugen på det nu!
hungrig är jag också!! funderar på att kaga middag trots klockan, men i andra länder äter man ju så här sent, eller?? jo nu gör dem det! fickpinnar, ris o curry sås, här kommer jag!

30 Januari

så glad jag är av att ha mina "få" men ack så underbara vänner! frida förgyllde helgen för mig och nästa helg blir det emmas ur! tur att ni finns för mig! vad skulle jag göra utan er? <3 Linda, du måste snart komma upp, för länge sen nu! ;'( Love


när jag vaknade i morse var jag inte alls kaxig då jag knappt kunnat sova inatt! har haft så mycket att tänka och bearbeta som var för mycket för mig just nu! men men bara att ta tag i det även om man känner sig ganska liten på denna jord i dagsläget! musiken i bott och försvinna bort en timme eller två? så får det bli!

har en god nyhet ialla fall mellan de mindre bra och den är att jag har fått lån av csn så jag kommer klara mig denna terminen ialla fall från de ekonomiska aspekterna!

Fick tillbaka uppgiften från skolan ännu en gång, suck! hur jävla petiga ska dom vara? varje gång har hon kommit på nya saker som jag ska göra om, varför tog hon inte alla på samma gång så jag inte hade behövt göra om och om igen??

blev så fruktansvärt besviken på några på universitetet idag! jag vet inte om dem märkte att jag var närvarande när det inträffade men det var jag och tog väldigt illa upp! i klassen är det grupperingar! jag tänkte gå utanför mina ramar och "hälsa på" en annan grupp på kaffe rasten! tji fick jag för det! det enda dem gjorde var att snacka skit om en person i klassen! hur kan man göra det? varför inte gå till personen i fråga och säga vad man tycker och tänker än att sitta och snacka skit? eller är ni så jävla fega och inte vågar? men då ska man inte sitta och snacka heller! blir så sårad när sådant händer, trodde klassen var en bra klass med sammanhållning, ärlighet och inbjudande men nej då! inte ens ett hej fick jag! jag var som luft! och plussa då på att de snackade skit, undrar vad dom säger om mig när jag inte är "närvarande"? kommer hålla mig till mitt umgänge härdanefter så jag slipper att sitta och må dåligt på kvällen! sicka folk det finns, att jag ens blir förvånad?

i morgon ska jag i alla fall plugga och scrap booka med sara! ska bli skönt att få bort plugget, en sten kommer ramla av mina axlar!
Pray for me
cuz i've been searching for heaven while running from hell
and now i see
what lies ahead of me
i know ill be forgotten while all of my sins catch up with me
ill go alone
</3

29 Januari

var på fika hos emma på fika i torsdags kväll! var så mysigt och vi har bestämt oss för att det måste hända oftare nu :D <3


skolan gick jätte bra i veckan som har varit, redovisningen gick också bra :D
i fredags åkte jag, dennis, laila och nicke till karlstad, eller ja, ikea =) sen var det bara hem till mig, stoppa in simba i kattburen och gå mot stan och möta upp frida! vi tog bussen ut till ånimskog där linda körde oss till mamma :) så snällt! vi sov över där och igår fick vi massage och spådde oss av eva! blev absolut inte som jag trodde det skulle bli då jag inte fick reda på så många olika saker som jag igentligen velat men det för att en händelse i mitt liv tog mycket av tiden! väl hemma på kvällen igen var det bara att byta om och cykla bort till frida och prata igenom ännu mera om spåningen! var hemma vid ett inatt!
idag har jag haft vilardag vilket var behövligt för både kropp och själ! var på stan en sväng och käkade med frida, gick till ica och nu sitter jag i sängen igen som en säck potatis!

känner mig inte alls så peppad på att gå upp sex i morgon för att åka till skolan, men på morgonen peppar jag mig själv med: "du får ju sova en timme till på bussen sen" och tro att den funkar!

helt underbar helg eftersom den innebar mys med frida!! <3<3

24 Januari

idag var jag ledig ifrån skolan! jag sov jätte dåligt inatt så jag vaknade vid nio och gick upp ur sängen vid elva! vid tolv gick jag hem till sara och scrap bookade igen =) nu har jag kommit 5 sidor i syskon albumet =) gick hem vid halv fem och har kollat på tv, argumenterat mot en halvidiot på fb som nu resulterade i att jag blockade henne!

i morgon ska jag storstäda det vidriga köket på övervåningen! fattar inte hur man kan smutsa ner så när man lagar mat? hela spisen, väggen och rattarna är dränkta i fett, mindre myspys! så då blir det på med gummi handskarna och fram med redskapen och leka städtant! kommer vara så äcklad, men efter det ska jag laga mat och njuta av att det äntligen är frächt! hur svårt kan det vara att torka efter sig igentligen?

Får pengar från csn i morgon! så gott, har varit så nervös över att jag inte skulle fått det eftersom csn behöver få in poäng varje termin men min kurs är på två terminer men det har ändå löst sig =) så då ska jag handla loss på ica (tyvärr) & apoteket (ganska okej)!

snöade lite på hemvägen från sara! hur mysigt hade det inte varit att ha några vänner, några overaller, en eldstad och lite varm choklad?
förra året

23 januari - tåg i all ära och genus

Lång läsning idag, men det är så värt det!!
*
föreläsningen idag var jätte bra av det jag hörde! (svävar tyvärr iväg i mina tankar ibland) måste göra en dag på vfu platsen till, hade visst missat en dag, oops! men vill inte tillbaka dit av många anledningar!

på tåget tillbaka från karlstad satt jag i en vagn som var fullt av roliga folk i!
händelse ett: en mamma och ett barn på ca 5-6 år satt runt ett bord med fyra platser. barnet satt och målade och mamman läste i kupe. i kil steg en tjej på ca 25 år på och satte sigg mitt emot barnet. de började så smått att prata om vad han målade för något. efter ett tag ville barnet göra brev till sin farfar och farmor som bodde i åmål. tjejen sa då att man kan vika teckningen och skriva på utsidan av den. hon frågade vad far föräldrarna hette och sa att deras namn måste stå på framsidag, sedan adressen och vilket nummer som dom bor på varav barnet kollar undrande på henne och hon svarar det nummret som står på farfars hus och barnet skrev ner siffran 10 på brevet. sen måste man ha en postkod och postkoden är ett nummer som beskriver vilket område man bor i, exempelvis åmål eller karlstad. och sen orten som han skrev åmål på. sist måste du skriva vilket land de bor i så att det inte kommer till norge! barnet kollar upplysande på tjejen och skrev sverige. man såg verkligen stoltheten i hans ögon över hans nya kunskaper! de fortsatte prata om att man ska ha frimärke, hur brevet kommer från en brevlåda till huset. barnet utbrister: man måste tejpa ihop brevet så brevbäraren inte ser min teckning! de gick tillsammans och frågade i kiosken om de hade tejp men tyvärr var vad de fick till svar. de satte sig igen och tjejen frågade pojken om han visste något annat som är klibbigt och pojken svarade efter lite tänkande: tuggumit i din mun? flickan spottade ut det till han och han klistrade glatt ihop brevet sedan fortsatte diskussionerna på.
jag undrar om tjejen var medveten om att hennes sätt att bete sig mot pojken var alldeles perfekt? sådan pedagogik är det inte alla som har! jag såg direkt att hon tänkte på det kompetenta barnet och utmanade hans tänkande och förklarade när han inne nådde fram! så skönt att se att det ändå finns hopp i form av alldagliga tåg ressinärer!

i grums steg det på en kille som jag skulle tippa på var 23 år gammal. han hade kilklack på skorna, stuprörs jeans(enormt tighta) och en rosa skjorta på sig) Han satte sig mittemot mig och kollade barskt på mig och satte sig med ena benet över det andra (som annars tjejer gör??)jag började att le när han var tvungen att ta hjälp av händerna för att få upp benet på det andra, hmm kanske för de tighta jeansen?  han tog fram en tidning, Extra Bild för 19 kr. okej tänkte jag, kanske även killar vill läsa om viktnedgångar, olika dieter och bilder på vilka som varit otrogna! log åter igen för mig själv. han tar upp en påse naturgodis och ställer på sätet jämte honom. hmm, okej han kanske bryr sig om sin vikt! men det är här jag börjar skratta ganska mycket, han tar upp en riktig godis ur naturgodispåsen! en röd kyssläpp! han kollar på mig och jag kollar åter igen på mobilen som om det var den som var grunden till mitt skrattanfall! när han läst klart allt skvaller kom nästa tidning upp(han hade en hög eftersom han skulle till göteborg). jag tänkte att det kanske kommer en "normal killtidning" upp, men nej då, hej på dig Vecko revyn!
jag tänkte en tanke som får mig att bli arg på mig själv: hur tjejig får man vara? men vem bestämde igentligen att de tidningarna bara är för tjejer eller att kilklackar var tjejiga? han var ialla fall grymt bra på att gå i dem! och hans ben i de jeansen var grymt snygga, för att inte börja snacka om rumpan!! vem bestämde att detta är killars sak och att vissa saker är tjejers saker? jag hade en del att tänka igenom när jag väl kom hem!

22 januari -

igår när vi kollade på gladiatorerna insåg jag att det inte alls var bra ju! vet inte om det var för att datorn var roligare eller om jag redan tröttnat på det?

idag när vi vaknade gick vi och gjorde i ordning frukost-gröt så klart! sen gick vi ut i snön och lekte i några timmar! snön gick inte så bra att göra bollar av så vi la massa snö i en påse och pressade så wola, en boll!
när vi kom in gjorde jag våfflor och varm choklad till oss =) mumma! efter det målade vi naglarna och det var tid för att gå till ica med elina för mamma var där och väntade på henne! jag gick in och handlade - grahamsgryn till ännu mera gröt så klart och mera äppelmos, lever nästan på det nu :P har lagat middag, och så klart så att det räcker till i morgon med så jag slipper laga i morgon!
skolan börjar nio i morgon så jag tar 7 bussen! slutar vid tolv så ingen lång dag=)

på fredag ska jag ut till mamma, ska bli spådd på lördagen! kanske ska ha med mig frida om hon inte blir inringd, hoppas inte ;) får se om dennis vågar följa med ut till hästarna haha!

här är lite bilder från helgen :)
i sprayflaskan är de svart vinbärs saft :)
våran vulkan=)
Våran lilla bäbis snögubbe
åka i backen med en plastpåse var skoj =)
pappa snö gubbe =)
MUMMA!!

21 januari

igår kom elina till mig =) då kollade vi på avatar och hade fredagsmys framför the voice!

idag kom frida på besök :D alltid lika roligt att träffa henne <3 följde henne till ica och köpte lite godis inför kvällen!
sen kollade vi på smurfarna, så grymt bra film!
lagade jag och elina spagetti o köttfärsås och drog sen till sara! hos henne pysslade vi lite och nu sitter vi och inväntar gladiatorerna! mys!
så mycket det har snöat! i morgon ska vi ut och leka och måla i snön!

blev ganska party sugen när dennis ringer o frågar om en ska med till krogen!! men men får sitta här hemma och mysa med elina, what to do?

det går för fort! vi hinner ju inte med något! vi skulle ju ha haft spa, duschat, tvättat och lekt massa mera!

19 januari

igår på gruppmötet hade jag jätte trevligt! vi diskuterade lite annat än bara skolan så i slutet fick vi allt skunda oss!!

idag på skolan var en jätte bra dag! vi fick dra ett påstående ut en hög och diskutera kring det som vi har lärt oss denna terminen! det märktes på våran klass att vi inte orkade så länge, så vi fick sluta vid tre, men vi var ändå färdiga då=) att sitta i ca fem timmar och diskutera kring heta frågor och tänka tillbaka i sex månader tar på ens lilla hjärna!

idag var det sista dagen på termin 3! tänk att jag klarat av tre terminer nu! AWESOME!  "bara" 4 kvar nu då!
*
brände tummen förut när jag skulle röra om i pommesen, blåsa och ont, synd om mig!!
*
vad ska jag hitta på i helgen tro??

17 januari

idag vaknade jag i elinas säng och var helt utvilad! sover altid så gott hemma hos mamma :) igår bakade vi bröd och kollade igenom gamla kort! fick med mig massa kort på mig när jag var liten, gud va söt jag var då!! förstår uttrycket "guldlockar" nu i alla fall =)
nu har vi precis kommit in efter att matat och vattnat alla djuren! dricker varm choklad, mums! vid två åker vi in till stan, ska äntligen få köpa mig ett busskort, tack pappa!
sen i morgon ska vi ha gruppmöte hos linnea i grums för att på torsdag ha exeminerande slutuppgift, är ganska nervös inför den! någon kommer att dra ett påstående för mig som jag ska kunna svara på inför hela klassen :S

15 januari

gladiatorerna var som jag minndes, dock lite töntigt när de presenterade gladiatorerna, men barn gillar nog det. jag hejade på gladiatorerna hela tiden, men tjejerna var ganska värdelösa (som om jag är bättre?? hahaha)

idag vaknade jag 11,30 oops! men det var skönt och sova i 12 timmar! inte ofta jag kan det.
funderar på att åka ut till mamma idag o titta på det nyfödda lammet :) åker i så fall ut med solhemmer!
har monterat lampfästen på cykeln så nu kommer jag kunna se något imellan lyktstolparna på morgonen med :D

14 januari

idag tog jag sovmorgon till 10! blev ändå plus fem timmar om man jämnför när jag gick upp igår! igår var jag hemma vid 19, upp o laga middag och sen mysläge med älskade simba <3 han har varit så mysig!

idag har jag varit en riktig duktig flicka! jag har: dammsugit, skurat, putsat, vädrat mattorna och dammat i mitt rum, toan, tvättstugan, mellanrummet, det andra mellanrummet och hallen! plus att jag håller på o tvättar! tur att jag gjorde lunch låda igår till idag, orkar inte ställa mig vid spisen! det underbara nu är att det luktar nystädat, bland de bästa lukterna som finns =) känner mig så glad över att jag äntligen städade! återstår bara att fortsätta med tvätten, tråkigt! så ikväll är jag värd att äta lite dill chips och dricka saft!men vad ska jag göra innan dess?

blir att kolla på gladiatorerna ikväll! kommer så ligga och drömma om dessa killar! dom är ju bara för snygga med sina muskler, sin bränna och att dom jobbar med att få andra att förlora! <3
skulle gärna sitta där!, kolla in han lägnst till höger, MUMS!!

12 januari

Jävla helvetes skit!! och jag ska orka med detta hur??
det förflutna, mina misstag kommer upp krypande till ytan igen, mina problem jag har idag och problemen jag vet att jag skaffat inför framtiden blandas allt ihop till en jävla svart orkan i huvudet, och mitt i står jag och försöker ha mina fötter kvar på jorden..
denna månaden har jag 600 kronor kvar på.. busskortet kostar 800 så skolan är redan körd! och köpa böcker för ett par hundra? funkar inte ihop! ångrar grovt just nu att jag började universitetet när jag inte var redo för det igentligen! mamma ska köra hem simba i morgon i alla fall! inte nog med att jag ska ha mina fötter på jorden ska jag kunna ta hand om han.. hur tänkte jag? älskar han över allt annat, men kan jag ha kvar honom? smärtar som faan att tänka den tanken men jag måste! vem ska ha honom när jag inte kan? tror inte jag är en bra kattägare! att lämna honom så mycket som jag gjort är bara ett bevis på det! han är värd någon så jävla mycket bättre än mig! han är värd en matte som har fötterna på jorden, en som inte lämnar honom för att resa iväg varje månad! hur i helvete ska jag lösa detta?!? mamma ska i alla fall baka bröd åt mig, men kommer ha ca 200 kronor kvar denna månaden efter 2 dagar till på skolan.. tänkte åka till varberg och jobba, men vart ska jag då ha simba? och att jag ens tänker tanken på att lämna bort han innan jag ens hunnit få tillbaka? men jag måste ha pengar, jävla as som styr ens liv!! allt känns helt plötsligt så värdelöst!!! orkar inget längre! rummet ser ut som faan, men en avspegling av mitt inre antar jag..
så! nu har jag fått skriva av mig en del! upp 05,15 i morgon! sov gott till er som kan...

11 januari

ser nu att det var ett bra tag sen jag skrev här, men jag har faktiskt mina skäl till det, och dem är VARBERG! så här kommer en kort sammanfattning av vad som hänt och som händer:
  • hade en jätte bra jul! Bästa julklappen: min nya tv!
  • Nyår firade jag med nina, micke o deras vänner, en trevlig kväll!
  • starten på 2012 var att jag fick halsfluss som jag käkar medicin för :S
  • Den 16 maj drar jag, emma, mia, malin och azra till turkiet!
  • skola i morgon, vet inte hur jag ska ta mig dit, har bara kontanter??
  • Kom hem till: ett kallt rum som luktar källare, spindlar och inga kanaler.. hungrig är jag med, men vill inte gå till stan för det, tar det på hemvägen från skolan imorgon*(hur jag nu tar mig dit?)
  • åker nog ut till mamma i helgen och hämtar hem simba <3
  • inser nu varför jag alltid städar rummet innan jag åker iväg, orkar inte städa nu, men det skulle verkligen behövas!!
  • vill bara ha min lägenhet färdigrenoverad nu! kändes sådär kul o komma hem till mitt hem som det ser ut nu, halvdant här och där!
tror detta var höjdpunkterna på denna tiden! lite gnäll fick jag allt platts med också :P efter lite krångel så funkar kanalerna igen :D:D

har fått kort på mig, nina o mia när vi var små, vi var bara såå söta!

RSS 2.0