29 Februari

tydligen skottdagen idag! sådan koll jag har (eller inte!)
har fixat klart den nya väggen + dörren! lagt färdigt golvet i sovrummet och nästan hela köket! börjat på att fixa dörröppningen nu med! Jag spaklade förut för första gången! duktiga mig!

i morgon blir det skola, vill inte! orkar inte! vart finns den motivationen jag hade?
sen på fredag åker jag ner till varberg igen och åker hem med mamma, mauri och elina på söndagen igen!
nästa vecka börjar vfu veckorna.. vet inte om det ska bli roligt eller inte? tror på inte! vill jag ens jobba med småbarn? börjat fundera, kunde inte den tanken kommit för typ 4,5 år sedan??

28 Februari

i helgen var jag i varberg! var jätte kul och var ute på kogen på lördagen med emma o malin :) hade jätte kul! åkte hem i måndags och fick äntligen med mig snickaren upp så vi bygger som bara den :) hoppas det nya sovrummet blir klart!

allt prat om allt nytt gör bara att jag saknar dig ännu mera min kung!
ingen som jag kan få prata av mig med eller iallafall prata med!
pratar fortfarande ut i rummet ibland ifall du är på besök hon mig <3
kommer denna saknaden och känslorna aldrig avta?
får dåligt samvete om jag inte tänker på dig på någon timme, man kan ju inte glömma så fort?? fy på mig!
saknar dig av hela min kropp och själ <3

så liten och frisk du var här <3

24 Februari

nu är jag i varberg! var framme vid sex igårkväll då åkte vi och hälsade på mias bäbis, som jag är moster till :) sen vid nio gick jag och lade mig! var jätte trött! vaknade vid halv nio och gick till nina! nu ska vi till g-punkten! tar bussen som går snart! annars har jag inget planerat! nina fick massa leksaker från simba idag med, godis och blötmat! hoppas hennes katter blir nöjda!

Learning to live again for both of us <3

22 Februari - Learning to live?

Jag håller mitt huvud högt
Och mina ögon vidöppna
Jag försöker gå framåt men jag kan inte
Önskar och hoppas att du kommer tillbaka till mig!
Det känns som jag lämnar
Som om jag lämnar hemmet
Liksom molnen är avsked, och jag är inte ensam
Jag lär mig att leva utan dig min prins, hur ont det låter är det vad jag verkligen behöver.
det kommer att ta tid, men jag har all tid i världen för dig min kärlek! du kommer alltid finnas i mitt hjärta och du kommer alltid finnas i mitt sinne, men på ett annat sätt!

Tar ett annan djupt andetag nu
Det är bara ytterligare ett hinder
Jag måste snart bryta denna linje
Innan det blir en cirkel

suck! finns inga ord kvar nu! är det positivt eller inte? tårarna rinner här och där men jag bryr mig inte längre! så otrolig saknad har jag nog aldrig kännt innan och hoppas att jag aldrig behöver göra igen! känns som en stor del av mitt liv har dött och jag kommer aldrig få tillbaka det! jag vet att du inte är här längre, men jag känner din kärlek ändå! känndes inte bra att komma hem när ingen simba mötte mig i dörren! ingen att ta hand om och ingen som finns här hos och för mig! jag hoppas att jag har gjort allt för dig, att du inte har kännt att du vill bort eller att du inte har trivts! jag har alltid gjort vad som har varit bäst för dig, eller vad jag trott! men något måste jag ha gjort fel, du var ju så ung? väntar hela tiden på att du ska hoppa upp i sängen som du alltid gjort, men du kommer aldrig? hur länge ska det jävla hoppet följa mig? kan det inte bara dö ut så jag kan inte fakta att du inte kommer hem igen?

ska till uni i morgon med! har inga krafter till det! kommer säkert lipa där med.. men som innan: jag bryr mig inte längre! sen ska jag till varberg.. hoppas jag kommer på andra tankar och om inte: jag kommer hemifrån!

Holding my breath when I just want to scream, losing my faith when i try to believe that my prince will come home again!

21 februari

idag var det inte roligt att vakna upp från marddrömmen och inte att den faktiskt var sann! kunde inte somna igår eftersom prinsen inte låg vid mina ben så tog ett stort godsedjur och la där och tänkte att det var han så jag kunde som na någon gång! frida somnade ganska snabbt så jag låg där och tankarna bara snurrade! vaknade sen vid tolv, tog bussen till mamma vid två så nu blir jag här tills i morgon! kommer inte vara skönt att komma hem igen, att "se" simba hoppa mellan sängen och soffan med mera! längtar tills de andra rummet blir färdigt så jag kan flytta dig och möblera om så att simba inte har kunnar rört sig i det! låter hemskt, men jag måste det för att komma vidare tror jag! saknar han så enorm mycket! det är sjukt vad saknaden är stor!
känndes skönt att få veta att han somnade i hilmars armar iallafall! när veterinären hade undersökt honom fräste han så fort han kom åt njurarna, dom hade mer eller mindre lagt av! han hade börjat att tappa päls med, så fort det gick i slutet! men som många säger: jag gjorde det bästa för simbas skull, inte min!
är ute hos mamma nu med, känndes jätte konstigt att lämna rummet utan att ha någon att säga hej då till, utan att behöva kolla lådan, mat och vattenskålarna som var borta! så dom rutinerna kommer ta ett tag att bli av med! sa ändå ut i tomma rummet att "mamma ska bara ut och röka, kommer snart min älskling/prins". tror allt att han är där inne fast ändå inte! sen på bussen känndes det konstigt att inte ha en bur i sätet jämte mig! och så klart kom frågan av en på bussen: hur går det med simba? varför har du inte med honom?!!! jag klarade mig då ifrån gråt så tog ett poäng från sorgen! känner mig konstig, tänker på han hela tiden med en klump i halsen och tårar ibland!
vissa förstår inte hur jag kan sörja som jag gör, men tänk dig själv: en som har varit din bästa vän i ett o halvt år plötsligt blir sjuk och behöver lämna dig, en som alltid stått vid din sida, en som tröstat och gett dig goda skratt! då är det inte lätt
ska ta mig ett bad sen och låta tankarna flöda som dom vill!

på torsdag ska jag nog till skolan, sen tar jag tåget raka vägen till varberg och spenderar min helg där! dä är nog enda platsen som simba inte vistats i så hoppas jag "glömmer" honom i några dagar för att orka med livet! hoppas att fredda åker med upp sen på söndag så får jag skjuts plus att jag får med mig min tv och alla andra julklappar som är kvar! plus att jag då kommer att få mitt rum klart! hoppas hoppas hoppas!!

min prins är kung! mitt hjärta är ditt! jag kommer alltid att sakna dig älsklingen min! nu är du frisk och leker med alla andra i himmelen! dina vingar är så fria som du vill! du kan ta dig dit du vill! kom och hälsa på oss i mellanåt så vi vet att du är okej! du är nu kung! min älskade vän!

20 Februari - simba är nu en ängel

dagen då min prins blev en kung
idag kom jag och veterinären överens om att det var bättre för simba att bli en ängel! det var absolut inget lätt beslut kan jag säga! i natt hade simba kramper så han skrek så veterinären tyckte att det var det bästa beslutet än att behöva genomgå operation på operation och det är inget liv för en katt! har frida här som stöd, älskade du <3
kommer nog ta ett tag innan jag blir av med vanorna av att snabbt stänga dörren för att han inte ska smita! vissa kommenterar i kärlek att jag är en bra kattägare, men hallå, jag är ingen kattägare! min katt är död! jag kommer aldrig mera kunna säga att jag älskar honom, kommer aldrig kunna gosa med honom! kommer aldrig kunna göra något med honom! jävla helvetes skit! han har varit mitt allt i ett o ½ år nu! han och jag har varit bästa vänner! trodde aldrig denna dagen skulle komma! fy faan för det! städade undan hans saker förut och ställde dem i ett annat rum! vill bara ha tillbaka honom! pratade med honom förut att han skulle bli en kung och en ängel och stört grinade då kom han och la sig som en liten boll i mitt knä och kurrade! sen slickade han mina tårar, tolkar det som att han är tacksam? 18,22 fick jag smset av hilmar att lille gossen nu sover! tack hilmar för att du tog honom till veterinären! evigt tacksam! hur ska jag komma över detta? hur ska jag kunna vara trygg igen? han var med mig i allt, när jag duchade satt han på pallen jämte mig och väntade! när jag sov sov han mellan mina ben eller på en kudde jämte mig! hur ska jag kunna vara trygg igen??
frida köpte glass förut så jag kunde få i mig något, har bara druckit kaffe, hade en orolig känsla i magen hela dagen! jag anade att det var så här det skulle sluta!
kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att det skulle vara så här jobbigt som det var! har gråtit floder, och mer kommer det att bli!
tycker att jag var en elak kattägare samtidigt som jag måste se till simbas bästa och inte mitt! För mitt bästa hade det varit bäst att simba hade stannat, men för simba var den bästa utvägen att bli kung! min älskade Simba är nu kung, kommer aldrig få träffa honom, inte få gosa, FY FAAN vad jobbig den tanken är!! intalar mig själv att han i något vis kommer att hälsa på mig, men hur vet jag inte, men hoppet är det sista som lämnar mig! när hilmar hade åkt med simba plockade jag ihop hans saker, men jag ställde inte undan dem fören jag fick sms:et! tänkte att Veterinären kanske hade en mirakelspruta så han var helt frisk istället för att somna in i all evighet! jag skickade med han honoms två favorit leksaker i buren som han sedan ska ha med sig i graven! vad jag än gör blir jag påmind honom, mitt internet heter simba, på wf heter jag simburt, mina lösenord innehöll hans namn, min blogg är ju om vårat liv, som nu bara är ett!
*
Kommer sakna dig i all evighet min älskade simba!
Du kommer alltid vara min prins!
Du har och kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta!


19 Februari

simba är fortfarande inte sig själv! han är jätte trött och har legat och sovit på samma ställe sen vi kom hem klockan 14! inget intresse av att dricka eller äta! han lapade LITE grädde när vi kom hem, sedan dess har han bara legat stilla :/ han ligger i soffan och inte i min säng? varför byter han plats? han fick medicinen vid fyra, då fick jag hämta honom från soffan för han kom inte när jag lockade honom och sen gick han tillbaka sakta och lade sig i soffan igen:( stackars liten! måste komma ihåg att ringa veterinären i morgon med!
läst på olika forum och veterinär sidor nu under kvällen där alla skriver att jag är elak som håller honom vid liv?!? dom tycker att jag är en livsplågare mot simba, att han mår bättre i himmelen! kan delvis hålla med, men om min veterinär säger att vi ska avvakta tills i morgon så gör vi det! tror inte han skulle säga det utan att mena det! hoppas han blir frisk snart

i morgon ska jag till skolan, känns inte okej att lämna simba hemma själv när han mår som han gör, men men =(
ska ficka med sandra vid tolv med, så blir två tåget hem! hemma hos simba vid halv fyra :S hade avbokat kaffet om det inte var för boken och att det var länge sedan vi träffades! så jag kommer hålla tummarna hela dagen i morgon att han har kissat innan jag kommer hem!!

i övrigt har det inte hänt så mycket idag! tagit det lugnt med simba, satt in det förstorade kortet på oss och hängt upp på väggen, första tavlan i rummet som blev upphängd!!
nu ska jag kolla på tv och snart lägga mig, upp lite innan sex i morgon, suck!
hoppas vi överlever detta tillsammans <3


18 Februari

idag har pirko med sina två barn varit hos mamma och hälsat på! varit full rulle hela dagen! började med att vid 8,50 spela monopol med elina tills klockan var 11 och sen kom besöket :) var inte länge sedan dem åkte! simba har blivit piggare idag än igår och de andra dagarna men han är inte helt 100 än :( vet ju dock inte hur han går på toa då han är ute ibland, så återstår att se mellan söndag och måndag! hade gärna velat gå till hc ikväll, men simba går före! ska snart lägga mig och kolla på gustav med elina! försöka sova lite mera inatt än denna som var! pratade lite med frida med! saknar dig! hoppas jag kan komma till dig, annars får du komma till mig, beroende på simba då! nu ska jag prata lite med mamma o hilmar sen sängen! natti

17 Februari

blev inte så lyckat hos veterinären :( det var inte urinvägsinfektion utan troligtvis har han problem med sina njurar! han fick morfin och vitamin i spruta och när han skulle ge han vätske ersättning sa simba tvär nej så vi fick söva ner honom för att kunna fortsätta! så nu är han groggy efter medicinerna och sovningen så han ser ut som en fyllekatt! stackars liten! njurproblem? vad hände där? hoppas verkligen inte detta stämmer, utan att all extra vätska han har i sig räcker för att tömma kroppen på slagg och att allt blir bra sen igen! ser ut som om han har dubbelhaka gånger tio. fick med medicin som jag ska ge han under helgen och ringa tillbaka och prata med veterinären på måndag!
idag började jag med att storstäda övervåningen och sen nedervåningen! när jag städat klart skulle jag sätta mig ner för att ta det lungt en stund med kaffet, men det gick inte lång tid fören det var full rulle igen tack vare simba! han trodde att han var en atlet hoppare när han hoppade från fönstret till sängen men missade totalt och rev ut min kaffekopp som stod på bordet jämte så det skvätte kaffe över hela sängen, bordet och golvet! bara att börja torka, skura och byta sängkläder! suck! var bara att göra nytt kaffe... efter det blev det veterinären!

sen var vi på systemet, tanka, hälsa på frida en snabbis, euro affären och sen hem! phu vilken dag! massa flängande hit och dit! nu är jag i alla fall hemma hos mamma! ska snart släppa ut simba ur buren igen, eller ja när han vaknar! lille prinsen min! <3

16 Februari

idag när alarmet ringde var jag mindre människa än någon gång innan! vaknade av alarmet först 06.20 och jag brukar cykla vid halv beroende på vädret! panik var bara förnamnet! ge simba mat o vatten, ta på mig kläder, röka och cykla! smörgåsen glömde jag såklart hemma, likaså päronet, suck! väl i grums hämtar linet mig och vi åket till universitetet! redovisningen gick bra! sen var det hemfärd! tog två bussen från grums efter en snabbvisit hos linet och sen tåget från säffle s jag var hemma vid tre! då gick jag och köpte avmaskningsmedel för simba och handlade ny kattlåda och mat på ica :) har varit orolig för simba på senaste tiden, han kissar inte som han ska så det blir att gå till veterinären i morgon, fick tid 15,00 i morgon! mamma kör mig och simba, så snällt! ska nog med henne hem sen, beroende på hur det går med simba! om han mår illa kommer jag ändå inte lämna han hemma för att festa så då kan jag lika väl vara hemma medd han hos mor =)

så i morgon: veterinär och städa! det sistnämna kunde ju ändå ha kvittat! städa HELA huset med :S hoppas frida kommer med undsättning :D

15 Februari

idag när väckarklockan ringde 05.50 var jag ganska trött! kommer inte ens ihåg att jag gjorde smörgås eller om jag låste cykeln vid stationen! då blev jag lite skraj, kom jag ihåg att låsa dörrarna? men det gjorde jag så det var ingen fara :) vid åtta hämtade linet mig i grums så åkte vi hem till maria för grupparbete:) vi pausade vid ett och gick och åt mat på något ställe, kan säga att pannbiffen där inte var värd 95 kronor! dyrt för en pannbiff, lite sås och fyra små potatisar! inte nog med det, den pannbiffen smakade ingenting! buhu=(
vid halv fyra åkte jag o linet därifrån, klara med dagens arbete som var en rapport och redovisning för morgondagen. jag han att stå vid busshllsplatsen max tre minuter innan den kom! tur att linet körde när hon körde :D bussen var försenad till grums, inte konstigt när två långtradare kör om oss påväg till Säffle! fanns bara plats näst längst bak, uch! mådde sådär kan jag säga! det luktade bränt hela tiden =(
skrattade som bara den i går kväll! simba kom på att man kan klösa på klöspelaren men blev trött i bakbenen så han kurade ihop sig på den lilla plattformen! men han tänkte inte på att när han slutade klösa skulle han ramla bakåt! och det glömde han flera gånger! haha!!! fixat i ordning kattlådan då han blev för stor för den :P han fick ju knappt plats i den, vad tiden går och han växer!! var ett bra tag sedan han var så här liten!! <3

14 Februari

vid nio gick jag bort till sara för att passa hennes hund under dagen! det gick jätte bra, vi lekte, tränade kommandon, var ute och gick. Så klart myste vi också! sen vid två kom sara hem och då åkte vi till affären! fick köpt en del saker, bland annat simbas present som han inte verkar bry sig så mycket om.. tydligen är coca cola flaket roligare att leka med! han vägrar att bli bortskämd ju :(
Köpte LITE godis (A) föut som jag ska ta och käka snart, självklart ska jag äta kvällsmat först :P
Blir en lugn mys kväll för mig och simba, ska ju med sju bussen i morgon så behöver vila för att orka med den!
säsong 2 av o.c. är slut nu med =( längtar tills jag får 3:an!
Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

13 Februari

varför sa jag inte "peppar peppar ta i trä" när jag pratade med frida om förkylningen? sa att jag inte brukar vara trött utan försöka vara pigg och klara dagen ändå.. ja ni förstår vad jag menar.. idag har det inte gårr i många knop här inte! fick ta alla mina kraftansträngningar till att laga mat och diska, var helt slut så jag knappt orkade äta, och aptiten har inte funnits här idag heller, hoppas jag får den i morgon! har endast suttit i sängen och kollat på o.c hela dagen, skulle varit till ica men det orkade jag inte! har dåligt samvete för att jag inte var i skolan med gruppen idag, men eftersom jag somnade 22,30 typ och inte vaknade fören 12,03 så var det nog behövligt att sova! har inte sovit så länge utan att vakna på hur länge som helst! vaknade inte ens av alarmen i morse så när jag vaknade var föreläsningen slut! inget annat och göra än att fortsätta att ta det lugnt!
saknar att säga till frida vad som händer i avsnitten, rök kompis, ja allt!! hoppas du inte jobbar på torsdag kväll för då vill jag ha din tid!

i morgon ska jag försöka ta mig till ica! städningen tar jag på fredag, vet att jag inte kommer orka den i morgon! städa min plus övervåningen, kommer nog ta en heldag vilket orken inte räcker till just nu. men på onsdag ska vi ha gruppmöte!

i morgon ska jag inte vara lika synisk mot alla hjärtans dag utan jag ska ta vara på dagen genom att ligga och kolla på kärleksfilmer, o.c och bara vara! ska inte säga så mycket mera än det mer än att det är en dag för affärerna att gå vinst med! men jag har min simba, ska köpa något lite extra till honom i morgon!

så nu har panodilen gjort sin verkan och jag sitter här och är hur pigg som helst! hoppas jag kan somna i någorlunda rimlig tid!

12 Februari

februari? redan? inte mer? hmm.. känndes som att det var vår väder i dag, men samtidigt, vart har den långa, kalla vintern som man vill hålla sig inne ifrån? kan inte bestämma mig för om det är positivt eller inte att våren snart kommer knacka på min dörr.

nu är jag hemma hos mig igen.. känns konstigt och vara här igen, så fort jag steg innanför dörren kännde jag ilska och jag som trodde att några dagar borta skulle få den att försvinna, men nej då! den kramade mig ganska hårt i dörröppningen!

i morgon har jag skola så det blir att ta sju bussen! förkylningen börjar i alla fall avta, bara lite hosta och feber (38,9 inklusive alvedon) kvar men jag ska iväg, kan inte missa föreläsningen, eller? kommer nog störa mera än vad jag gör nytta..

har haft en jätte bra långhelg med frida! jag har lågit i ena änden av soffan snörvlat, hostat och varit allmän äcklig samtidigt som jag har kollat på o.c! frida satt i andra änden av soffan och kollade en annan serie och jobbat! är det så dagens ungdommar umgås? vi följde ju med strömmen med att zumba så varför inte? :P
fast det var ändå skönt att bara vara när jag var sjuk, jag menar vi pratade ju i rökpauserna och innan vi sov :P tack frida för du släppte in mig och simba <3 kan inte tacka nog!
nu ska jag kolla på hoe i met your mother och bara krypa ner i sängen med simba! måste ringa mamma också, inte pratat mycket med henne alls!

natti natti

11 Februari

är fortfarande hos frida=) simba är här nu med! han sköter sig jätte bra, så stolit över min prins =)
har åkt på förskylning med! kom som ett brev på posten efter dagen på förskolan, dock helt väntat! så jag knaprar alvedon och tar nässpray och strepsil! hoppas det går över snart!

klockan fyra ska frida iväg för jobb och är hemma vid tio igen. under den tiden ska jag kolla på o.c.! är på säsong 2 nu =) när hon kommer hem ska vi få synda med chips, choklad o cider! mums, så jag har längtat, hållt mig hela veckan ju :D

9 Februari

igår var nog den värsta dagen på länge! tänker inte gå in på vad det var men jag var och är jäkligt förbannad på den personen som skapade detta.. kommer ha en diskussion med honom någon dag när jag lugnat ner mig!

igår vid sex mötte jag frida på stan och följde med henne hem! sovit här inatt med =) kan säga att förkylningen verkligen håller på att bryta ut nu =( buhu! tjock i huvudet, tät i näsan och ont i halsen =(

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på oc och vänta på att frida vaknar=)

6 Februari

idag var jag i skolan! föreläsningen var ganska intressant=) men var bara så trött! tror jag gick i sömnen efter att alarmet gick i morse, för kommer inte ens ihåg hur jag tog mig till stationen :S men fram till skolan kom jag :D
efter föreläsningen lunchade gruppen och gjorde klart intervju frågorna som jag ska ut och fråga bernen i morgon! ska passa på att göra den missade dagen då jag var sjuk =) två flugor i en smäll! gillas!

när jag kom hem ifrån skolan ringde annica och frågade om jag kunde passa tess ett tag, så upp på cykeln och passa henne hos annica i ca 2 timmar! nu ska jag ta en lugn kväll och försöka ta igen några missade sömntimmar, power sova??

ska bli roligt att få träffa barnen i morgon! sista dagen där eftersom jag har ett nytt ställe=)

5 februari

i går vid ett tiden kom emma hit=) vi kollade på film, bakade kärleksmums och lagade spagetti och köttfärsås, mumma! sen gjorde vi i ordning oss för utgång i säffle på harrys! tog bussen dit vid tio och vid två hämtade geir oss! såå snällt, tackar och bockar! hade en jätte trevlig dag och natt! vid tio gick emma härifrån så jag la mig i sängen igen och kollade på tv tills tolv typ! vid ?tre? kom frida hit med vindruvor så kollade vi på en film och bara hade mys! hon gick precis härifrån =) lovade henne att jag skulle plugga så får väl sätta mig en stund och läsa igenom artiklarna inför i morgon!

i morgon ska jag till skolan på föreläsning! behöver inte åka fören 07,05 bussen =)

har ganska dåligt samvete nu.. hjert kom och visade sina sår efter operationen fast han vet att jag inte gillar sånt OCH när jag är mitt uppe i att göra kvällsmat!!?!? jag utbrister: men ditt jävla äckel! han går och jag tar med mig smörgåsen ner till mig.. den ligger fortfarande orörd p bordet här.. får se när jag kan äta den..

3 Februari

idag vaknade jag klockan åtta och var klarvaken.. inte speciellt mycket till sovmorgon då inte! vid tolv mötte jag emma på stan! vi gick o fikade, kollade i olika affärer, köpte lite pyssel till scrap bookingen! Sen gick vi till ica och systemet=) efter det gick vi och käkade o sen tog hon bussen vid fem hem! när vi väntade på bussen gick vi till biblan o dår inne satt en alkis som pratade om oss... han sa att vi var jä*la jeans brudar, inte som i förr i tiden när damerna gick med hatt, röda läppar och klänning, dom var inte patrask som vi var.. tackar och bockar för det :P

vid halv sex kom frida hit :) satt o pluggade en liten stund sen var hon tvungen att åka igen =( men en liten stund är bättre än inget! men han dock inte träna eller käka gurka med dipp, men det får bli nästa gång!

nu ska jag kolla på the voice sverige och mysa med simba! 
Längtar tills i morgon när emma kommer:D ska vi laga mat och sen partyy! YEYY!

2 Februari

Inte varje dag som man duschar med en strumpa på sig! jag rakade benen innan jag gick in i duschen och så klart skar jag mig vid hälsenan så det sved som fa*n när vattnet kom på så jag tog en strumpa på mig, gick såå bra så!

igår var jag i skolan och hadce en föreläsning som för mig var ganska meningslös för mitt yrke, men kommer säkert ha användning av den senare i kursen..

idag har jag städat här nere! phu! nu väntar jag på att frida ska komma så jag kan förlja med henne på hennes möte klockan 6 men hon skulle bara kolla klart sitt avsnit, duscha o komma hit=) efter mötet MÅSTE jag komma ihåg att gå o handla!!slut på allt nästan! fy på mig!

min to do list från igår tills på fredag natt:
banken och skaffa nytt konto - Fixat!
skaffa verify by visa - Fixat!
göra en csn tabell - Fixat!
Reflektera över de två engelska texterna - Fixat!
reflektion förra + denna veckan -
mejla maria om vfu -
tvätta och städa hela nedervåningen -
simba skötsel -
banken och skaffa nytt konto - Fixat!
skaffa verify by visa - Fixat!
göra en csn tabell - Fixat!
Reflektera över de två engelska texterna - Fixat!
reflektion förra + denna veckan -
mejla maria om vfu -
Fika med emma -
Plugga med Frida -
städa hela nedervåningen - Fixat! stod med tvätta men det är inte gjort tog jag bort det så jag fick skriva fixat!
simba skötsel -
redigera uppgift 2 - Fixat! om nu tanta jä'eln godkänner och inte kommer på ännu flera saker!
Sitta och vänta på Frida - Håller på!

så för mig själv: i morgon ska du:
  • fika med Emma!
  • Plugga med Frida (em) = skriva reflektion om förra plus denna veckan
  • Simba skötslel
  • Mejla Maria om  VFU dag
hmm, ganska fullt upp :P

RSS 2.0