sudda bort

sudda bort dom som ej gör dig glad! jag är redo! ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma, asfaltsbarn!

back to varberg!

idag ska jag tillbaka till varberg igen=) massa flängande på mig känner jag, men varför inte när man väl kan? åker med fredda ner, bil = skönt!
*
simba ska vara hos mamma igen, tack mor!
*
i morgon ska jag på avskedsfest för emma och johanna =( hoppas emma inte blir borta så länge! men det ska nog bli kul att festa med dem som de andra gångerna har varit! packat klart nu så har inte så mycket kvar att göra nu..
*
undergolven är klara när som helst :D skönt!
*
skolan igår gick bra! inför redovisningen var vi bara 2 stycken i gruppen istället för 5.. men vi klarade det :D

helgen är över

nu är jag hemma i åmål igen! åkte hem men fredda o pappa. fredda är kvar här och lägger mina nya golv :D
simba är jätte gosig som vanligt efter sin vistelse hos mamma :) hade ett damp ryck i natt bara, men jag skrek på han så sluta han :P
*
på torsdag är det skola igen!
*
I lördags var jag ute med emma och malin! var så skoj! först var jag hos pierre där emma hämtade mig, sen drog vi in till nyfiket och sedan vidare till oscars :) sån rolig kväll har jag inte haft på länge! onsdagen var också kul :P
*
drar troligtvis ner till varberg på fredag igen =)
*
förvånar mig inte om snön kommer snart så kallt som det är nu! vinterjackan är redan på!

tatto 3

idag har jag o nina tränat, skönt =)


blir ett kort inlägg då ninas mellanslag knappt funkar!!
ska snart med nina in till gpunkten igen!

i tisdags tatuerade jag mig :D gjorde något jävulst ont!! "vill man vara fin får man lida pin.."

party

idag har jag varit med nina på g punkten! kom hem och gjorde mig i ordning! ska ut idag, är ju lill lördag som mamma sa :) ska bli så kul!
*
nu tar jag mej en cider och ska snart gå till emma så drar vi in till varberg sen=)

tack vare LCHF så har min mage varit mindre svullen och dag ett vägde jag xx, dag två: xx - 1,8 o dag tre xx - 0,3!! har på tre dagar gått ner 2,1 kg! :D såå nöjd, bara några kvar nu!! prova, det hjälper dig kan jag lova!

over and out i go! ha så kul!

vikt?

har småfunderingar över min vikt.. kanske ska börja med lchf som dom andra? få pepp därifrån? har i alla fall börjat med vattendrickandet och försöka med resten med! får se hur detta kommer sluta =) det som blir svårast att vara utan blir nog brödet, pastan och potatisen.. kanske kan ta lite av det med?? hmm.. finns lchf bröd, men är det gott tro? får testa och se!

idag ska jag nog ta det lugnt, träffa en vän kanske.. får se =) skönt med sådana dagar med!

Varberg igen :)

nu är jag nere igen:) i fredags var jag hemma med familjen och igår åkte vi till anders i halmstad :) var trevligt :) mår lite sämre idag dock, men förtjänat :P åker nog hem någon dag till veckan :)

jippi

idag ska jag åka till varberg =)
duschat, packat, kollat så simba får bo hos mamma så länge och plockat! just nu målar jag naglarna, lyssnar på kapten röd och nickelback :)
*
tack mamma för han får vara hos dig <3
*
Varberg, here i come :D

mitt boende?

ännu en dag snart slut! mitt boende är nog inte något man kan kalla för boende just nu.. i hallen, blivande köket och sovrummet finns det varken golv eller garderober kvar.. går just nu nere på cementen! men när det är klart sen och köket är på plats, taket renoverat, väggarne målade o all inredning på olats kommer det vara mitt palats! hoppas bara det inte dröjer allt för länge nu :P
*
älskade simba har jag inte varit med på hela dagen så nu när jag kom till rummet gosade han med mig men när jag skulle gosa med han bet han mig.. hmm..
*
undra vad som händer till helgen?
*
Har nästan gjort klart simbas scrapbooking album =) inte alls mycket kvar nu :D
sen blir det på familjealbumet tror jag, o sen om mitt systers barn som föds i februari! jag ska bli moster! :)
nu ska jag lägga ifrån mig datan, svårt att vara utan den nu när allt funkar som det ska igen :P
natti natti

oj!

ser nu att det är ett tag sen jag bloggade! men jag har en anledning till det faktiskt:P har inte haft internet på datan fören nu :) ninas kille micke kom och hjälpte mig, tog 5 min sen var det klart=) gubbarna på 3 tog det 3 ½ timme o dom klarade det inte.. hmm!
*
Micke och fredda är här och grejar! micke på utsidan och fredda i mitt blivande kök :D hoppas det blir klart snart, samma med mitt nya sovrum!
*
Skolan går det bra i! lämnade in uppgiften igår som ska vara inne i morgon, så nu tar jag helgen! :D
*
Förra helgen var helt underbar! hade linda från varberg hemma hos mig! på fredagen fikade vi i solskenet, och fixade o handlade. På lördagen var hennes födelsedag så vi åkte ut till mamma och plockade svamp i skogen, red och sen tillbaka till mig för att förfesta! efter det blev det krogen, vilket märktes på oss båda på söndagen! men det var såå värt det!
*

RSS 2.0