29 November

i lördags blev det att cykla till dennis på kvällen, var jätte kul! körde beer pong, fick i tre i rad :P yey till mig! var hemma vid tre tror jag :P
på söndagen hade jag en vilodag (ovanligt?nepp!)
i går var jag på universitetet och pluggade med madde! tack så mycket för lånet av böckerna och för en trevlig stund tillsammans=)

idag åker jag till varberg :D tåget går 14.45 och framme vid 18 =) har tvättat en massa så vikt och packat för fullt nu! skulle ha lite sovmorgon idag men vaknar klarpigg klockan 8 så det var bara att kliva upp och starta dagen med att cykla till ica eftersom ciggen var slut! mamma kommer in sen och kör mig till stationen och hämtar med sig simba eftersom han ska vara där ute :D tack mammi :D nu blir det frukost, såg nu hur mycket klockan var :S sen packa, göra mig i ordning och sen åka iväg! ha en bra dag allihopa :D

26 November

älska dig själv, annars är det bara dig själv du sårar


25 November:2

blev inte att jag åkte ut till mamma eftersom hon inte hade möjligheten att köra tillbaka mig i mrogon! Har faktiskt suttit och pluggat såhär en fredagkväll och lyssnat på idol! är det jag eller är idol allmänt lite sämre över lag detta året?

i morgon behöver jag verkligen gå och handla! fy skäms på mig nu! inte haft något hemma på en vecka! är jätte hungrig nu, åt ju inte på praktiken o den slutade ju tre så fy på mig! blir att handla hem ganska mycket i morgon =( vet jag vart pengarna kommer försvinna i alla fall! för er som inte förstår det så håller jag inte på med lchf längre, passade inte mig alls! men i morgon ska jag käka spenat soppa med kokta ägg :D:D

sov så gott, i morgon ska jag ha sovmorgon till minst 10!! kommer säkert vakna vid åtta bara för det!
nu ska jag ringa mammsen o ha vårat kvällsliga skvällssamtal(passade inte in med dagliga kvällssamtal)! natti natti

Vill ha snö nu! kommer kolla tillbaka på detta inlägget och tänka: "hur tänkte du här? det är ju svin kallt!!"



25 November

idag var sista praktiksdagen och lämnade den med blandade känslor! på ett sätt ledsamt att inte träffa barnen men skönt att slippa vissa andra =) kom hem o städa lite och är redan uttråkad bara för att det är fredag.. hade det varit en onsdag hade jag lagt mig o kollat på tv, men ingen ro för det! vet inte vad som ska hända i helgen heller.. kanske åker ut till mamma ikväll, kanske inte, vet inte vad jag vill.. behöver handla mat också, ganska tomt nu.. vill nog vara hemma men inte ensam hela helgen. blir ju såå långtråkigt då! lite festsugen faktiskt =( uttråkad!

sitter och lyssnar på musik som jag lyssnat på när jag var i varberg och längtar tillbaka till mitt liv där!

23 November

idag var det en bra dag på praktiken, inget speciellt som hände utan från dem gamla rutinerna! jo, jag lade ett barn själv som inte somnat där mer än en gång på stället o han somna innan fem minuter hade gått=) tror det är ett bra betyg :D

på väg hem ifrån praktiken stannade jag till i en liten mataffär för att köpa köttbullar, gräddsås, potatis och så klart mjölk, vad tror ni jag glömmer?? jo mjölken så klart!! mjölken som jag skulle dricka och ha i såsen.. väl hemma pluggat jag i 2 timmar, reflektionerna klara :D när jag ska laga mat börjar jag med såsen(bestående av pulver och mjölk) och kokar upp vattnet och sen i med pulvret men det blev ju fel för pulvret skulle ju i från början så jag kastar den och gör om för att sen komma på att det hade ju fungerat ändå... steker köttbullarna sen på med potatisen för att inse att såsen och köttbullarna kommer vara kalla innan potatisen är klar... kunde gjort allt samtidigt, men nej då! matkunnig? skulle jag inte kunna kalla mig själv i alla fall! en kung på snabbmat men sen spricker det ganska rejält!

nu sitter jag proppmätt trotsallt med lite polly som jag inte käkat på år och dar, kollar på viktnergångs program och känner mig allmänt äcklig.. på fredag är det den sista dagen på vfu:n =( back to school then.. tror jag drar till varberg på tisdag =)
måste bara älska denna sötnos<3

20 November

igår var en jätte trevlig kväll där jag slutatde upp med att ligga i sängen på natten och försökte hålla blicken stilla på en sak vilket inte gick något vidare!
dennis kom hit vid fyra och sen vid 7 kom linet :) sara, tess, frida och ida kom också förbi! det var trevligt o vi käka tårta med som fick bra betyg :D i did it :D
sen åkte jag, dennis o linet till jonas o festa lite för att sen åka till pubben mittemot bion! teqila tänker jag då inte dricka igen! jag o linet käka pizza o sen hem o la oss, TROR vi var hemma vid halv tre=) vaknade vid 12 och kollade på tv sen lagade vi mat och bara haft mys! linet åkte hem igen vid halv åtta! nu ska jag göra mig klar för natten och sova, i morgon är det tillbaka till vfu:n igen!
tack alla som gjorde min födelsedag så bra! <3

19 November

idag är ingen vanlig dag,
 för det är ju min födelsedag
hurra hurra hurra!!


varit vaken sen kvart i 8.. blir väl så när man varit uppe klockan 7 det senaste.. som tur är vaknade elina med mig så vi har tittat på tv=) de andra sover fortfarande =( hoppas dom vaknar snart, eller ska man "råka" göra något högt ljud så dom vaknar? hmm ;) ikväll kommer sara o linet till mig :) innan dess ska linet käka hos mig, jag ska käka hos mamma o tårta så klart!!

18 November

dagen som började så lugn och fin.. det var bara 5 barn på förskolan idag men inne på den andra avdelninen var det bara en personal så vi gick ihop! men efter lunchen brast det.. barnen vaknade och jag var inne på min avdelning och upptäcker att en av barnen kissat ner sig så får fixa sängen och henne och när jag precis är klar med det slår sig ett barn så att det börjar blöda i läppen och den svullnar så försöker få henne till att dricka kallt vatten utan att lyckas och papper som är kallt vill hon inte heller ha! så jag gick till toan med henne och tvättade av henne från blodet och kylde ner det lite! sen kom dem andra barnen som behövde bytas på som mia hade gjort hela tiden så hon fick gå igen.. sen kom mellanmålet som gick bra! stannar till på coop på vägen hem för att köpa tårtbottnen för imorgon! väl hemma (15,02) inser jag att bussen till mamma går halv fyra istället för fyra så i rå panik kastar jag ner det ena och det andra i väskan, in med simba i buren och går till stan! nu är jag hemma hos mamma i ånimskog fast hon jobbar till halv elva så får vänta för att träffa henne, om jag inte somnar innan! i morgon ska jag hem vid tre tiden innan mamma börjar jobba! ska städa lite och plocka inför kvällen och innan linet kommer! sen blir det PARTEY!! hoppas min födelsedag blir bra! dock svårt att överrösta förra årets kalas i varberg då jag fick gå upp på scen med eddie nilsson och ca 200 pers sjöng ja må hon leva för mig! men kommer bli bra på ett annat sätt! ha nu en underbar helg allihopa!!


17 November

Grattis till henne! ska ut till  mamma i morgon men hon ska jobba så träffar henne på lördag morgon när jag fyller =) ska troligtvis ta bussen ut till ånimskog o hilmar hämtar mig där! ska självklart ha med mig simba :) kommer bli lite stressigt, slutar tre sen går bussen lite innan 4!! ska hinna hem o hämta sakerna o packningen och hinna till ica o köpa tårtbotten o grädde... JUSTE; skulle underlätta om jag packade nu, men nepp det orkar jag inte, har fullt upp med tvätten! sen på lördag kör mamma in mig vid tre så jag hinner städa lite innan linet kommer o sen dem andra! tråkigt att sofie o thess inte kunde komma, men men.. ett mindre sällskap med ack så goda! Simba har använt sin klösbräda nu :D Finally!

bytte första blöjorna idag med och det gick såklart bra!

idag fyller min mamma 44 år!
an old picture but it does not matter because she is still as lovable as always

16 November

idag var det bara bra på praktiken! var så inne på att det var tisdags så när jag kollade på närvarolistan blev jag överlycklig! det är redan onsdag! så fort det går! i morgon fyller mamma år och på lördag fyller jag :D WIHHI! ska ut till mamma mellan fredag o lördag så jag inte behöver vakna själv på min stora dag=) på fredag ska jag få panbiff, potatis o sås av mamma, MUMS!! sen på lördag kommer linet på eftermiddagen o ska äta o göra oss i ordning för kvällens bravader! ska bli så kul! hoppas säffle tjejerna kommer!!

hade torsten här en stund igår, katten som mamma har skaffat! såå myspys han var! Simba visade allt vem som bestämmde men sen var det ingen fara!

förstår fortfarande inte sveriges rättsystem! en vän till mig som misshandlade en kille för att han våldtagit en annan vän fick 12 månader och uppe i högsta domstol nu! så ser man på tv4 nyheterna att en som ska dömas för vållande av annans död yrkas på mellan 8-10 månader?!? hur i havet kan den personen få mindre? min vän dödade ingen som den nästan gjorde.. jaha, ännu fler orättvisor, när ska dom sluta? Saknar dig vännen min <3
Fick sms förut av en annan saknad vän i vbg o blev jätte glad! saknar henne bara =( hoppas skolan kommer ge lite ledigt snart igen!!


Life is not only to wait out the storms,
but learning to dance in the rain

13 November

idag har jag och Elina städat och varit på stan! hon lekte i lekparken i 1,5 timme =) har haft en jätte mysig helg med henne <3
i morgon blir det åter igen att åka till VFU:n! men tror det kommer vara bättre nu efter vårat samtal!

paniken och ångesten börjar smått men säkert krypa fram nu.. uppgiften som är vecka 48 verkar inte så lätt! plus att veckan efter den är det samverkansveckan vilket heller inte kommer vara så enkel! Men men hoppas allt löser sig!!

12 november-Lördag :2

Även den lenaste stenen har repor,
vissa gömda under lack och vissa av dem känner man om man rör vid den!
alla är dem av olika former och färger, precis som oss
sten

12 november-Lördag

Syster elina är hos mig nu! igår träffade jag nina, ruth och jossie en sväng, sen kom elina =) igår handlade vi, hade idol mys och sen somnade vi! idag har vi varit på badhuset! hon åkte vågen med mig, så modig :D vi har hunnit med att titta på snuten i varuhuset också! (sett den innan men ändå, GRYM!)
nu ska vi snart käka lite mat och kanske träffa ida och thelma så dem kan leka lite! i morgon åker hon hem..

överlycklig över att ha hittat ett så stort och fint löv!

10 November

i lördags hade jag det kul, träffade min efterlängtade Frida på krogen <3

på vfu:n kunde det både gå bättre och sämre! skulle gärna vilja ha det bättre än nu! kan inte säga vad det gäller om, men men sådant är livet!

Nina är uppe i åmål igen :D hoppas att jag ska få träffa henne snart!

har hjälpt mia med designen på hennes blogg igår och idag! Lika kul varje gång=)

5 november :2

sitter utklädd till katt så min katt fräser och attakerar mig.. fått tagit av mig öronen så nu kollar han bara konstigt på mig! haha! har nätstrumpbyxor på mig så simba har kommit på att det är roligt att slicka på dom så dom fastnar på hans tunga! nu leker vi apport, sa jag inte att han var en katt? jo! fast med lite inslag av en hund!


annika o folk kommer hit vid 8 på förfest för att sen dra vidare till hc :) AWESOME!!!

linda, du har fått mig fast i den underbara jägern, aldrig kommer jag övergen den igen! ;) MUMS
rädd för mig var det ja!!

5 november

igår lite efter åtta på kvällen pratar jag med linet och bestämmer oss för att gå ut! jag blir stressad, tåget gick ju klockan nio! men jag hann! vi åkte till medborgarhuset på bugg, var jätte roligt! var band där och mycket folk i olika åldrar! jag hade det jätte trevligt, glad att jag trots allt följde med!

ikväll ska jag till HC med annika m.flera =) hoppas det också blir roligt!

4 November

idag åkte jag ut till mamma med ylva och 2 av hennes barn! Hanna provred ari så jag gick med henne med grimmskaft i början! sen åkte vi hem, handlat o käkat med! nu blir det lugnt med fredagsmys! simba ligger och myser han med=)

är idol något att titta på? har inte sett mera än 5 program tror jag, så får se om jag gillar det :P

i morgon blir det halloween fest på HC :D ska vara catlady! ska bli så kul o träffa annika igen =)

3 november

idag var jag på skolan, åkte med linet till o från grums! =) fick reda på vfu uppgiften med, verkar vara rätt okej! min vfu börjar på måndag igen :D ska prova på den äldre avdelningen med! längtar!

världen är allt liten! Linet som går i min klass på universitetet och bor i grums känner en kille som jag var tillsammans med när jag var liten! hur stor är den chansen? hihi!

har äntligen kommit över min förkylning, har bara lite hosta kvar nu, men är ingen "snorunge" som mamma kallade mig längre ;P

funderar på om jag ska till hc på lördag o möta gamla klasskompisr och allt annat folk? möta dem där då så göra sig i ordning själv, kan vara kul det med=)

Simba har varit så gosig det senaste, bara sova och kela hela tiden :D

ska ut till mamma i morgon över dagen!

at malins place

nu är jag hemma igen=) kom hem ifrån varberg i söndasg, skola i måndags, sen till mamma :)

i lördags var jag ute i varberg o utklädd, tror ni inte jag var den enda?? men men jag hade det jätte skoj iaf =)

ska nog ut på hc i åmål på lördag, inte bestämmt mig än men det är ju maskerad som jag älskar :D:D

skola i morgon, dramatisering, ska bli skoj!

älskade simba ligger o sover i mitt knä <3


RSS 2.0