kväll igen!

varför måste alltid kvällarna komma så fort??
åkte till skolan halv sju i morse och var hemma vis halv sex igen. En dag med gruppmöte, föreläsning och labb. Labben i dag var hur tråkig som helst! handlade om ljus, hur tråkigt som helst!!
Som ni ser har jag gjort om min blogg lite:) lite finare och "modärnare"! ingen har exakt som denna nu, bara jag :D
i mogon blir det att plugga lite inför den SISTA quizen för denna kursen!! äntligen är den snart slut! nästan alla hatar den och har funderingar på att lägga alla böcker i en hög och bränna up dom haha! så omtyckt är de böckerna! Själva kursen har varit intressant, men den har dykit lite väl djupt  in i vissa sake för att det ska passa min smak!

Pratade precis med pappa♥! han ska låna mig pengar till att köpa kurslitteratur tills nästa kurs lärande och kunskapsbildning! pratade om massa saker, skönt! saker som jag har grubblat mycket på som igentligen är småsaker men blivit enorma i mitt huvud!
*
Ska ringa laila i morgon och fråga om hon vill hjälpa mig att måla om mitt gamla rum här i huset så jag kan få 2 rum :D har ju redan det, men 2 rum med fina tapeter/målning :) ska göra så det är redo för att bli ett kök om det nu blir det.. pappa visste inte än så only the time can tell and i still hoping! ska även ringa per angående persienner, eluttag och var det inte en sak till?? hmm får fundera på det innan jag ringer han tror jag haha!

jaja nu ska jag sova allihopa! ska bara ringa mitt dagliga kvällssamtal till madre mi ♥

Ps, hoppas ni gillar den nya looken på bloggen, för det gör jag! :D

bilder som jag behöver ladda upp


header


:P

måste göra detta för att få min header :P

tanke om mat

tänk att den mesta delen av maten vi äter andas vi ut i form av molekyler och atomer! tänl om vi inte gjort det, va feta alla skulle vara! men tänk om vi inte andades ut maten och då åt mindre? hade inte det vart bra? fatta vad mycket pengar man skulle spara på mat!! jah har alltid funderat på vart alla kilon man äter försvinner, för man går ju inte upp bara för att man käkat ett kilo mat per dag! men nu vet jag : vi andas ut det mesta! tänk då de stackars barnen som knappt får någon mat och så tvingas de att andas ut det, så ett tips till alla som jag kommer att fortsätta med är att om man vill ta en extra portion eller godis vissa dagar, andas då lite fortare en stund så är det okej sen =)

kväll ??

jaja nu är det tydligen kväll enligt klockan! skulle inte den finnas skulle jag vara ett natt djur!
kollade på Hes such a girl, going to distance och letter to juliet!
hes such a girl suger, så se inte den! dem andra var bra! Bärst var letter to juliet, tack för tipset nina =)

känns inte som kväll!! har ju bara kollat på film och städat garderoben idag så känns som klockan är 5 kanske! undra när jag somnar i kväll?!?
Har huvudvärk igen! bultande oskönt!
Inte min dag idag! är inte på bra humör, lite depp, men det får man ha! tror det är huvudvärken som talar!
*
ska nog försöka sova nu! eller i alla fall kolla det sista sen krypa ner under täcket och intala mig själv att bli trött!! självhypnos?

Why cant i get you out of my brain?? please selfdelit!

filmdag?

funderar på att ta en filmdag idag. har så många osedda filmer på datan. tror jag behöver plugga också, men det tar jag till kvällen! ska se på letters to juliet som syster nina tipsade mig om :)

simba har tappat en tand i natt för när jag vaknade och kollade på sidan av sängen låg det en liten simbatand där :)

funderar på vad jag ska äta idag, behöver vara något som jag kan ta med som matlåda i morgon! men orkar inte gå till stan o köpa någo, får se vad jag kokar ihop =)

bio =)

nu har jag mauri och elina varit på trassel =) den var hur bra som helst! en film med mycket skratt i :) en sevärd film för er som inte sett den =) roligaste karaktären är hästen och lilla ödlan, hur coola som helst.
Rapunsel som inte varit utifrån tornet blir helt galen ena stunder! hon vill se lyktorna som varje kväll på hennes födelsedag lyfts från tornet upp i himmelen. När tjuven (killen på bilden) gömmer sig i hennes torn tar hon hans väska med en tiara i som är värdefull. han skulle endast få tillbaka den om han tog henne till lyktorna!
kan bara säga att den är bra!

skällde på simba föru, han sprang iväg och vägrade komma när jag sen ropade på honom! han straffade mi erftersom jag blev orolig! sen efter ca en timme kom han och gosade =) ska lägga mig nu, kolla fortsättningen på mitt stora feta grekiska bröllop =)
Vill ha sovmorgon, men det kan jag inte ta eftersom jag ska upp 05,30 på måndag, så får nog ställa larmet på 8 i morgon (känner jag mig själv kommer jag snooza till 9 eller 10 haha! måste kunna sova ut för att orka veckan väl? kommer mitt morgonargument vara! vaknat tidigt de senaste dagarna, elina väckte mig 8 idag så funderar på om jag ska ställa larm på halv 10? måste ändå få sova :D yes, så blir det!
God natt på er alla :) trevlig fortsatt kväll!
*
*Malin Väätäjä*

:D

idag har jag och elina lekt i snön och byggt en häst och ett träd :) jätte fina :D

Mauri, Elina och jag ska på bio klockan 5 på Trassel :) ska bli så kul :) kommer ihåg på julafton när snuttar visades, då skrattade jag nästan ihjäl mig så hoppas det blir lika roligt i dag med :) jag och elina ska köpa godis och dricka först, sen ska vi möta mauri vid biografen =)

nu ska vi kolla vidare på gustav 2 och sen ge occ av till stan :)
ha alla en trevlig lördag!
Kvällen vet jag inte vad jag gör, ingen som ska ut så blir nog att sitta hemma och kolla på melodifestivalen, vill ut! buhu!

Elina här =)

Nu är jag hemma igen =) Elina följde med mig hem och ska stanna tills i morgon =)
Ikväll blir det mys (chips och glass) och kolla på tv =)
Vi käkade fiskpinnar, ris och currisås förut, MUMS!! elina var nöjd i alla fall! :)
Blev storhandling förut! 3 kassar är storhandling för mig :D
Fortfarande segt internett =( buhu!! undra när det blir okej igen? stod ngot om nästa månad, är det 1:e mars då, eller är det nu när jag betalat eftersom månaderna på internett ligger där? HHMMM!

i morgon ska vi på bio, trassel! får se om den verkar vara så bra som det sägs :P

Undra vilka det är som läser min blogg =)

quizresultat

YESS!!! i made it !! jag klarade quizen!! Gött!! nu kan jag verkligen ta helg :D skönt att inte behöva göra om!

idag har jag inte så mycket planerat mer än att åka hem och "storhandla" :P pengar idag ju :D

quiz

japp då var det snart dax för fredagens quiz!! hoppas det går bra, orkar inte göra om!! känner mig ändå rätt så förbered, men mav ver ALDRIG vilka frågor som kommer och alla får olika! tänk om jag får dom svåraste?? osjysst! Sista pluggandet innan halv 11 nu då! hoppas

skit!!


jävla skit också!! har fortfarande en fråga kvar på tentamen som jag inte blev godkännd på!! faan !
Blev godkänd på en fråga i alla fall! har godkännt på två frågor och underkännt på en..
från positiva sidan: har bara en fråga som jag kan rikta in mig på och jag håller lärarna sysselsatta!
Men att göra en tenta för 4:e gången kommer suga!! men men, bättre sent än aldrig?
vet att andra har gjort den 4 gånger, men ändå.. känns ändå som jag klarat de två svårasete uppgifterna, men tydligen är det inte så, eller?? jag tror ändå det för det är de frågorna jag har koncentrerat mig lite extra på! Nästa tenta är 18 mars.. den fråga jag har kvar är en som man ska jämnföra demokrati och värdegrund utifrån 2 böcker! vad roligt är det på en skala?? INGET!! men men ska försöka hitta krafter till det med! ska planera något som jag ska belöna mig med efter tentan.. hoppas jag klarar den!
Det är trots alls inte så illa, jag klarade ju en fråga, alltså hälften av provet förra gången! Så surt att man måste ha 100% rätt för att få godkännt, räcker det inte med tå tredjedelar? onej då!
första gången jag gjorde tentan fick jag underkännt på alla! Andra gången fick jag godkännt på fråga ett och u på 2, 3! på tredje gången fick jag godkännt på fråga 2 och u på 3, så ska jag följa min statestik kommer jag klara den nästa gång! hoppas jag följer min egna statestik då!!
och med min vanliga tur: tiden som omtentamen är på har jag skola, hur ska jag kunna vara på 2 platser samtidigt??? har skrivit till kursledaren jag ska ha då och sagt att jag inte kan närvara då..
*
Jaja nu har jag gnällt om tentan tillräckligt! Det kommer nog att komma mera, speciellt dagarna innan, så var berädda på det ;)


Nu ska jag plugga lite mera!
*Love Malin*

morgon

vaknade vid 9 idag med.. hmm! kommer säkert inte göra det i morgon bara för att jag måste xD
nu blir det att vakna till, äta frukost sen plugga =) i morgon blir de ju quiz!!
Har fortfarande inte fått reda på tentaresultatet :(
*
Har inte sett simba på ett tag nu, undra vart han är?
tror inte det är någon ide att ta ut honom i sele nu när det bara är snö!! han var ute sist han var här men då var det mera vårväder ute!
*
Hörs senare! :D

:P

idag har det inte hänt så mycket vilket är skönt! har hjälpt till lite här hemma och pluggat! i morgon blir det mera plugg inför testet på fredag!
*
Jag har något fel med kroppen just nu! ena stunden är jag kall och andra fryser jag! är kall om fingrarna/blossar om kinderna! något fel buhu!!
*
Omtentan jag gjorde för ca 1 vecka sen har vissa fått svar på men inte jag =( vill men ändå inte vill ha svar! hoppas det gick bra, på minst en av de 2 frågorna!! hoppas ändå att jag snart får svaret!
*
Funderar på vad jag ska hitta på i helgen! vill kanske ut, men inte bestämt mig än :P får se vart det leder!
*
Simba och sören leker som galningar som vanligt haha!
*
Ha det bäst alla!
*
*Love Malin*

hos mor

nu är jag hos mamma igen =) har hjälpt hilmar att rulla höbal och klyva lite ved =) nu sitter jag och pluggar i boken plan b 4.0 inför testet på fredag =) båda uppgifterna som ska vara inne på fredag är klara och inskickade =)
*
i går var jag, mamma och monika på bio i åmål =) vi var på åsa nisse Walkom to knohult! den var jätte bra, skrattade som bara den!
*
Nu ska jag plugga ännu mera så jag betar av lite idag så blir det inte så mycket i morgon =)

simba

haha jag skulle ju ha sovmorgon idag, men nej då simba väckte mig vid 9! blev lite sovmorgon men inte som jag hade tänkt :P simba har lärt sig apport så till dom som säger att man inte kan lära katter något, ni måste tänka om! jag sitter i sängen och kastar hans boll eller mus, simba efter och hämtar den, leker lite och sen kommer upp i sängen med den, jag kastar och så håller vi på =) han är så duktig så =)
*
Idag blir det att plugga för provet på fredag, och ta det lugnt :D
ha en bra dag alla så länge =)
*
Så liten han var här ♥

en dag med massa plugg =)

dagen började med att jag åkte till skolan 06,30 med tåg. sen hade vi gruppmöte mellan 8 och 10. mellan 10,30 och 12,00 hade vi föreläsning om ekosystemets tjänster. efter det var det lunch, sen en labb om materia och liv som var om atomer och molekyler. i början hängde jag med men sen blev det bara molekyl dit och atom hit! blev väldigt rörigt! var hemma straxs efter 6 idag så min tidsuppfattning är inte den bästa nu, tror att klockan bara är 7 så vi får se när jag somnar idag haha!
*
Efter jag kom hem skrev jag en resursplan över gruppens redovisning om vattensystemet =) skrev även svaret på min fråga om varför en art inte kan bli hur stor som helst! pluggat som bara den!
*
Nästa plugg på schemat är nu att plugga inför quizen på fredag! känns hur skönt som helst att vara klar med uppgifterna! får se vad gruppen tycker! hoppas det duger :D
*
När jag kom hem var simba jätte gosig! var länge sedan han var ensam så länge! stackarn, men jag ska vara med han ända till måndag då jag har skola igen. är skola under dagarna med, men det är hemma plugg!
*
Ska åka hem till mamma på onsdag eftersom 3 har börjat med en konstig sak! "Du har förbrukat din del av internet denna månaden. du kan fortsätta surfa, men då i en lägre hastighet"!!! det stod det inget om och har inte hänt andra gånger! hur har de då tänkt att man ska kunna surfa från 5 datorer på mitt internett??? hmm!! ännu en orsak att ogilla 3!
*
Ska försöka vila nu så jag somnar någorlunda idag! i morgon ska jag ha SOVMORGON!!! yes!! hoppas inte simba väcker mig :P
bara älskar denna bilden!
*Love Malin*

dagen

har läst färdigt ett kapittel som ska vara på provet på fredag! har jätte mycket i skolan nu till veckan så har redan börjat =) kollade på en film som var jätte bra, kommer dock inte ihåg vad den heter! ska sova nu så blir ett kort inlägg, ska upp 05,30 i morgon! god natt så skriver jag mer i morgon!! sov gott alla =)

...

nu har mauri åkt hem =( hade ji så kul satt och spela wii, nej då ska han åka med nån kompis till mamma hem redan vid 1?? och en i bilen rökte när det var ungar i den och när mauri skulle sätta sig där så jag ska till mamman att barnet inte borde röka i bilen med barn, då gick hon bara, men ciggen släcktes! 1-0 till mig :D
*
Simba har krypt in i min tröja så det ser ut som jag är i 8:e månaden haha! han har det varmt och skönt iaf :D
har pluggat lite, får se om jag pluggar mer sen :P
*
nu ska jag kolla på film =)

dagen med mauri

dagen började med att ida ringde och frågade om jag ville med till badhuset.. jag hade ju redan planerat att gå dit med mauri så det blev jag ida mauri och telma som var där =) innan det var vi på stan för att hitta någon present till idas kompis. på badhuset var det hur roligt som helst! efter det tog vi en fika, åkte till ida och var där ett tag. vi käkade där o sen gick bi hem till mig =) har spelat mario cart wii så vi har låst upp en gubbe =) inte dåligt! spelat som bara den!! vi har käkat tccos idag med =) hur gött som helst!
*
Nu kollar vi på melodifestivalen, inte så bra utbud idag dock.. bara trion av tjejer som var "bäst".. suck på erik saade!!
*
I morgon blir det nog bara att ta det lugnt och spela lite mera=) mauri åker hem på eftermiddagen ju!
*
Får redan nu börja ladda för en hektisk vecka i skolan!!
*
Nu ksa jag fortsätta kolla på¨tv och prata med mauri! ha en bra kväll alla=)
*
I will never back down, im undefeated! I win, you lose!
*Love Malin*

Mauri!

Mauri is here now =) soo funny :D vi har spelat wii mario cart, käkat potatiskroketter, korv och gräddsås, mums från båda =) vi har även käkat glass och lite godis, men vi ska ju till badhuset i morgon så det jämnar ut sig (hoppas jag!!!) ligger i sängen och kollar på lets dance nu med godisskålen emellan oss!
haha har ju bara ätit hahaha! men han kom ju vid 4 så det var ju ingen fara=)
*
KLARADE PROVET IDAG MED!!! Veckan har innebärt godkännt på inlämningsuppgiften, godkännt på provet, godkännt på gruppredovisningen och godkännt på omquizen, bara massa positivt!!
*
Förut när mauri skulle gosa med simba fes simba på mauri så han skrek!! haha 1-0 till simba kan man säga!!
*
I morgon blir det som jag skrev badhuset mellan 11 och 3 (om vi orkar så länge)! sen blir det nog lugnt, käka taccos och bara umgås! (och så klart äta mera godis och glass!) för man får väll unna sig när brorsan är på besök??
*
Simba ligger här med oss också!!
♥♥♥♥♥
haha sommaren hos mamma, bus med mauri♥
I will never back down, im undefeated! I win, you lose!
*Love Malin*

prov!! quiz!!

ska snart göra ett nytt quiz då!! hoppas jag klarar det, har inte tid för om quiz!! får se klocka 3 när jag skriver det!
*
Hahahah simba ligger helt chokad jämte mig!! han la sig mellan mig och datorn i knät och ville gosa så jag klappade han samtidigt som jag skriver men så började han hugga mig (bli busig) så jag tog han i nackskinnet(mamma säger att jag ska göra det för hans mamma gjorde så!!) och lade han brevis mig och han ligger fortfarande kvar där!!
*
I will never back down, im undefeated! I win, you lose!


Längtar!

idag har jag pluggat som bara den! har skrivit sammanfattningar på 5 sidor minst =) kom på nu att jag glömde kolla på filmen nummer 1 som är en föreläsning.. får se om jag hinner kolla den i morgon innan quizet! kommer nog vara hemma vid kvart över 2 och quizet är klockan 3 så det blir tight med tid :P
*
I morgon kommer mauri också :D han ska sova här tills på söndag =) på lördag ska vi till badhuset i alla fall och äta taccos, sen får vi se vad det blir! tack mamma för hjälpen <3
*
Måste dammsuga i morgon med, suck, finns nog inget tråkigare!! Simba har varit jätte god idag :) lite bus i morse bara, annars inget ryck idag :P!
*
I morgon blir det skola, en information om uppgiften tills på torsdag =) något om ekosystem inför en barngrupp tror jag vi har kommit fram till =)
*
Juste: jag blev godkännd på uppgiften som skulle varit inlämnad i morgon =) en uppgift om diagram om folkmängdens ökning =) intressant att se hur det ökar och varför och vilka konsekvenser det leder till =)
*
Ska lägga mig nu eftersom jag måste upp 05,30 i morgon! phu vad jobbigt!!
*
Vill ha sommar fortfarande!
*
*Love Malin*

en jätte bra dag!

dagen började med att jag satte mig på tåget halv 7 i morse, då var jag trött kan jag säga! Sen var det redovisning på skolan med gruppen om atomer som vi blev godkännda på :)
Åkte hem med halv 11 bussen, var på ica med elin, sen laga ja lite mat, o sen pluggade jag till omquizen SOM JAG OCKSÅ FICK GODKÄND PÅ!!! SSÅÅÅÅ gott!!
kollade på loves and other drugs som var sådär.. inte såå bra!
Körde på wii fit ett tag med, och fyy vad man är trött! gjorde alla muscel work outs och alla arobics övningar! phu!!
Tentaresultatet får jag vänta med tills nästa vecka..
*
I morgon är jag ledig från skolan, eller har hemma plugg! ska läsa de resterande kapitlerna i en bok och komma fram till en plan som vi i gruppen ska ha med oss på handledningsmötet på fredag. Jag ska även plugga inför Quozet i morgon som är på fredag!
Vi slutat troligtvis 12, så jag hoppas jag hinner med halv 1 bussen från karlstad annars kommer jag inte hinna till quizt, men i värsta fall har jag en back up plan: SANDRA :D
*
Ska lägga mig om en stund, eller rättare sagt när fuskbyggarna är slut! Synd att Maximilian åkte ut ifrån sveriges mästerkock =(
*
Ps, du vet väl att vi dricker dinosarie och människo kiss??
*Love Malin*
Kan inte snön bara försvinna nu och ge mig våren så man kan använda alla vår och sommar saker igen?

skola och plugg

idag var man på skolan för ett gruppmöte! Det gick bra och vi blev klara snabt :)
Var hemma vid halv 3, började plugga och har fått gjort jätte mycket! har läst nästan 2 kapitel i engelska boken, gjort en uppgift tills på fredag nästan klart och tränat inför redovisningen gruppen ska ha i morgon =)
Jag är inte nervös konstigt nog! det kommer nog en liten stund innan :P jag ska prata om gravititaionen och hur man kan göra uppgifter med förskolebarn om atomer och lite saker! blir spännande haha!
*
I morgon går tåget 06,30! har nog inte tagit det tåget på minst 4 vecker, blivit van med 8 bussen, men nej då!
Omquiz i morgon också! hoppas hoppas jag klarar den! sen en quiz på fredag :P
vet inte vad jag ska göra till helgen, det känns som jag har planerat något jag inte tänker på.. men annars en lugn och skön helg att se fram emot =)
*
Vad det är kallt ute också!! nä jag cyklade hem från tåget snöade det dessutom i ansiktet på mig!!
*
*Love Malin*

summering

Nu är jag hemma igen efter några dagar i karlstad hos sandra! på fredagen spelade vi och pluggade, lördagen var vi i stan lite, pluggade och gick ut på krogen glada ankan för att dansa och ha en rolig kväll =) på söndagen var det plugg och filmtittande =) trevligt :D simba skötte sig kätte fint <3
På lördagen efter vi var i stan skulle vi ta bussen till sandra, såg 3:an, sprang och satte oss. efter ett tag insåg vi att ingen av oss känner igen sig men vi fortsatte eftersom vi oftast tagit 2: an innan. tillslut säger bussgubben: "detta är slutstationen"! jag och sandra tittar ut, ser inget annat än mörk skog! hmm, åker du tillbaka till centrum? ja men inte fören en halvtimme ungefär! så jag och sandra satt där i bussen och gjorde liteolika saker för att underhålla oss, där en av dem var att spela scharader :) När det var sandras tur höll hon armarna konstigt böjda och var helt still! jag trodde att hon var ett mongo, men nej då, hon var en TALL!! haha hur kan man se det? HAHAHA!!
*
Idag har jag iallafall skrivit omtentmen! hoppas jag klarade den denna gången!  hoppas det finns någon god själ som rättar den!
*
Har ganska fullt upp nu hela veckan! i morgon är det föreläsning, gruppmöte där vi ska bestämma och framföra en presentation om molekyler på ca 20 minuter.. får se hur det går.. hoppas inte det blir för länge eftersom ja måste plugga för omquizen som är på onsdagen klockan 15.00. på onsdagen har jag även gruppredovisningen fram till 12, så måste hoppas att bussen inte blir försenad så jag missar tiden!
*
På tåget till karlstad var simba jätte duktig! han och jag fick så mycket beröm :D han för att vara så lugn och jag för att vara en bra kattmamma :D man blir aldrig less på att höra det :D så stolt över lillen :D
Blev ett långt inlägg men eftersom jag tyvärr inte har haft tid åt det blir det så här!
*
Happy valentine
*
*Love Malin*

nöjes =)

jag och sandra håller på att göra i ordning oss för att dra till Nöjes (en klubb) :) och vi är nyktra!
hinner inte blogga dessa dagar =( men nu ska jag måla naglarna och sen så drar vi :P trevlig lördag alla :)

=(

I didnt make it!! jaja nya tag på onsdag som med allt annat.. drar hem till sandra om en stund för tenta plugg! hoppas jag klarar den i alla fall!!

kväll!

nu är sandra här, hon stannar till i morgon!
vi har käkat våfflor :D våffelgärnet funka perfekt mamma :) och nej, vi gjorde inte smeten från början utan vi hade pulver, vatten och smör :D såå duktigt:P
har gått igenom mina klädpåsar nu med och jag bara: aah, juste den hade jag :P så saknade! haha
Simba rev ned en kartong från översta hyllan, typ 2 meter hög.. jaa han har börjat klättra som bara den!
*
i morgon blir det plugg och quiz!
Hoppas verkligen att jag klarar det!
på måndag är det tenta igen..
Kanske Hc på lördag med annika o malin :P får se vad det bär av!
Skriver mer i morgon, inte sjysst att blogga när sandra sitter jämte och räknar sekunder, haha!
Jag o sandra innan Hc första gången:P
*
*Love Malin*

:)

jaa gårdagens tanke har fått blandade kommentarer, från en knäpp tanke till att en också börjat funderat på det =) jag tycker bara att den tanken var underlig så jag behövde skriva av mig den för att bli av med den, men blev jag det? NEJ!
*
Såg äntligen filmen Burlesque! den var såå bra! en av mina topp filmer nu :D tack anja:)
*
Livet känns nu ändå helt okej fast jag har en jobbig kurs just nu och en omtenta på måndag, men va faan, klarar jag inte den heller får jag kolla upp det och söka lite hjälp, värre är det inte, har ändå 2 omtillfällen efter det kvar! i morgon blir det quiz igen.. får se hur det går! hoppas sandra kan komma och hjälpa mig med engelska boken idag=)
*
Kommer nog att komma fler tankar så var beredda på det =) det kan vara vilka som helst! som det jag funderade på igår, om att styra sina drömmar!
Det sägs att man bearbetar dagens intryck i drömmarna, men när jag drömde om jay smith, hade inte jag träffat han (fast jag hade verkligen velat det haha).
Varför drömmer man marddrömmar? kan man inte bara få skippa dom? så fort jag ser en reklam om en "läskig" film har jag marddrömmar! varför kan jag inte se sådana filmer? även fast dom inte ger mig något annat än marddrömmar skulle jag gärna vilja kunna se dom! som när jag var hos malin kollade dom på wrong turn 3, och jag fick gå in och bada.. roligt eller inte!
När man drömmer så går tiden så snabbt! vissa drömmar jag drömmer håller på i flera veckor men igentligen bara någon timme! tänk om drömmarna blev sanna? då skulle jag vara död många gånger haha!
men alla goda drömmar kunde väl ändå bli sanna, att man själv fick bestämma vilka som var sanna och inte? då hade jag vart mångmiljonär och bott i en STOR stad med glamour och vad allt innebär och ha massa hästar på rehab! Tänk att få leva i glamour bara för en dag? vilken skön känsla det hade varit!
*
Jaja nu har jag kommit av mig! haha! men nu ska jag plugga lite inför morgondagen quiz!
*
*Love Malin*

Sekunder!

Här kommer en konstig tanke jag har:
*
ca 86000 sekunder går det på ett dygn! tänk att dessa sekunder får du aldrig igen!
Dessa sekunder du lägger på att läsa min blogg kommer aldrig tillbaka. Du kommer aldrig att kunna sopla tillbaka dessa sekunder som gått!
Den tanken är konstigt, för jag känner som en press att varje sekund måste vara bra!
Tänk vad många det går åt föra att laga mat. En annan vändning är att alla sekunder som är går åt är minimun tankar hos fattiga människors tankar om hunger! Här sitter jag och börjar bli hungrig på en kvällsmacka efter mina måltider idag, men dem i utvecklingsländerna kanske inte har fått något! deras vakna sekunder går åt för att hitta mat och vatten, jobba livet av sig för en smörgås om dagen och har en hel familj att mätta!
Jag sitter här med ett sötsug som heter duga! undra hur många sekunder jag har lagt ner på tänkar och ärande av godis!!
Hur många sekunder sover man bort igentligen? varför kan vi inte styra drömmarna?? jaja det är en helt annan tanke :)
*
*
Nu har ni tagit del av min konstiga tanke, :)

hemma!

nu är jag hemma efter en dag på skolan =) hade gruppmöte och sen en labb om vatten där vi skulle lösa olika material i vatten, och mäta pH värden, var så där kul.. hade huvudvärk hela tiden och upptäckte sen på bussen att jag hade alvedon med mig., suck!
*
Simba hade vart i fönstret igen och revet ner en blomkruka igen! väldigt tåliga krukor jag har, inte någon har gått sönder än så länge :)
*
Sitter och pratar med sandra, kollar på sveriges mästerkock, gosar med simba, och bloggar, fullt upp =)
*
I nästa vecka kommer jag ha fullt upp! hade tänkt att åka till pappa men nej då, det får jag inte! buhu, hade vart kul och träffa dom!
*
Kan inte snön försvinna nu och det kan bli sommar? läängtar!!

allt

idag var jag hemma ifrån skolan, hade sådan huvudvärk i morse! men föreläsningen fans att få tag i så det var ingen fara! Har fortfarande lite ont i huvudet =( varför försvinner den inte??
Har städat rummet, kollat på en dålig film(eat pray love) så se den inte!! inte värd en minut enligt mig..
Var ute och gick i en timme med ida också, skönt o få gå lite :) trevligt!
Simba hoppade upp i fönsterbrädan på andra hållet och rev ner 2 krukor, SUCK!! jaja va bara för mig att städa upp!
*
i morgon blir det gruppmöte, och labb om vanligt vatten vad det nu innebär :S men det blir säkert givande :)
Tänk att han redan är 19 veckor :O så liten han var här =)
*
*
*Love Malin*

Simba

Nu är han på jävuls humör!! SUCK!!
Han Högg mig :O gör litte ont xD
Kolla in pupillerna haha! jävulen i sig!!

day

idag har jag vart på skolan =) åkte vid 8 o va hemma vid 2, inte alls fel :P
Har fortfarande lite ont i huvudet, får se hur jag mår till morgonen! har kollat in videon inför morgondagen så jag är väl förberedd :)
Simba var så gosig i natt, han sov på sin kudde (som är jämte mig) hela natten och lite under mitt täcke, min sötnöt!
Som mamma sa, han är en helt annan katt här, så mycket gosigare =) som nu när jag skriver ligger han i knät och har ett öga på min smörgås, han tror nog att han kan hypnotisera den haha!
*
*
I morgon måste jag i alla fall städa rummet (skäms så stökigt det är!!)
*
*
Älskar min mamma o momo!! <3
*
*Love Malin*

home sweet home

nu är jag hemma hos mig igen! Inte kunnat blogga något eftersom jag har haft fullt upp och lite latmask :P
skönt att få sitta i min säng med :D
Var bara en tillfällig huvudvärk igår tror jag för jag har inte alls så ont som jag hade går :P
Simba verkar också tycka att det ändå är bäst hemma för han har bäddat ner sig i min säng ock bara kurrar :)
*
Simba var ute för första gången idag med =) han tyckta nog att det var skrämmande för i början låg han bara ner men sen började han gå runt lite :)
*
*
Nu blir det att fortsätta att kolla på minuten, sen lite på 6:an och sen sova =)
*
I morgon blir det skolan med föreläsning mellan 10,30 och 12,00 så blir 08.05 bussen från åmål
*
*Hoppas alla mår bra =)
*Love Malin*

Kalaset och huvudvärk!!

kalaset gick bara bra idag =) barnen var nöjda med lekarna och skatt gömman jag gjorde :)
jag och mamma gjorde en igelkott med taggar och gräs :P barnen tyckte om den :P

Jag har fått värdens bultande huvudvärk också!! febern var bara + 1 så det var ingen fara :) tror bakhuvudet spräng snart. ska ta en alvedon, lägga mig i soffan med min choklad och kolla vidare på melodifestivalen.
hoppas jag inte har åkt på det j*vla viruset som går!
*
*Love Malin*

Kalasdagen!

som jag skrev igår är det dags för kalas för elina idag. förberedelserna för lekarna är nästan klara, det enda som ska göras är att lägga ut ledtrådarna men det kan jag inte göra fören precis innan så att dom inte hittar dom innan :)
*
Det ska plockas undan lite till sen är det klart =)
kalaset är klockan 2 så vi har tid på oss :)
Jag skriver ikväll om hur det gick, kan inte blogga med massa barn omkring mig haha
ha en bra dag allesammans!
Är fortfarande trött som nasse :P
*
*Love Malin*

Kalaset i morgon och dagen

summa sumarum har det vart mycket att göra idag! har plockat i huset, skurat hela huset, bytt däck på en bil, varit hos fåren och planerat ett kalas för elina.
Jag har gjort i ordning dessa lekar: öra mot öra, gestaltning av djur och gestaltning av saker. skrivit lappar som dom får dra och vara i två lag =) jag har gjort massa ledtrådar som tillslut leder till skatten som är godispåsar som jag även har sorterat i :)
*
Nu ska jag bara ta kvällen och ta det lugnt!
*
Så skoj jag hade i turkiet i somras! detta är jag och kevin som gör pairgliding.
*
*Love Malin* Ps. Roligt att se att ni läser om mitt liv =)

Simba och lite om dagen

Nu har jag lärt mig att byta däck på en bil också :) gjorde det på hilmars bil =)
*
Ska hjälpa till lite mera med städningen nu med!
*
*
Har hjälpt mamma och sortera tvätt också :)
Simba leker så härligt med mammas katt Sören!
såå gulliga :D
*
leka lite på en stol tills en faller av xD
Gaaah! jag vinner!
titta på mig!
*
*Love Malin*

Quiz och dagen

Yes!! Jag klarade provet :D bra jobbat malin :D såååå glad!! yes!!
*
Ja ja, idag ska jag hjälpa mor med städningen, grusa vägen och planera kalaset för elina :P
Får se hur detta slutar :P
Simba har inte ens hälsat på mig idag ='(
*
Skönt att inte ha något att plugga på nu under helgen, jag kan bara vara mig :D
*
Men ska börja med allt nu, se you later =)
*
*Love Malin*

Kvällen

nu har man precis gett lammen mat! jag och mamma var uppe :)
*
Jag, mauri och elina såg på i rymden finns inga känslor, börjar bli lite tråkig nu efter 4 gånger, men en underbar film om en kille som har asbergers. Man får se hans liv utifrån hans perspektiv. En trevlig kvällsfilm!
*
i morgon blir det quiz klockan 10,30! hoppas hoppas att det går bra!!
*
Nu ska jag snart upp och lägga mig så jag orkar med morgondagen med quiz, strö grus på vägen, städa huset och planera kalas. phu!
*
*Love Malin*

Skidor

japp nu har man gett lammen och alla djuren mat o vatten, mött elina från skolbussen och åkt skidor =)
jag mauri och elina försökte oss på att åka långskidor (eller vad det nu heter) men det gick inget bra eftersom snön smälter så man bara sjönk så vi gav upp och gick in :(
*
jag lagade i ordning fiskpinnar och mos till oss förut eftersom mor och hilmar inte är hemma innan 4 idag minst.
*
Får inte glömma bort att ge lammen sen igen xD
*
har pluggat lite också, skrivit upp stödanteckningar som man kan plugga på inför quiz i morgon!
*
haha snygg ställning xD
man kom dock inte så långt =(
Mauri och elina på skidor =)
*
*
ska kolla på en film nu, vet inte vilken än, barnen får vara med och bestämma ju :D
*

*
*Love Malin*

Nästan själv

nyss vaknat, sov hur gott som helst :D skulle hellre vilja ligga kvar i sängen!!
bara jag och Mauri hemma eftersom mor fick åka iväg med Hilmar =(
Så det blir snart att gå upp och ge mat åt fåren, hönorna och hästarna, samt vatten!!
suck trodde dom skulle göra det innan dom åkte eftersom jag har massa att läsa in för i morgon....
Lammen ska ha nappflaska med, men vilken tid? får ringa moder och höra..
*
Som ni förstår har jag massa att göra! hur kommer tiden att räcka till? får fixa detta på något sätt :)
*
*Love Malin*

lammen

Har varit o tagit lite kort på lammet  :)
Finns massor av dem men denna lille är lillfis som är min tacka Sofias bäbis :D
*
*
i morgon blir det plugg, plugg och åter plugg inför provet jag ska ha på fredag!
ska försöka ta mig igenom böckerna som ändå är rätt intressanta eftersom dom handlar om våran jord :D
*
*
Ska snart upp till lammen igen och kolla hur det är med dom =)
*
Simba leker med alla fortfarande, han har kommit till mig EN gång bara :S han har väl fullt upp xD
*
*
Humör: seg som bara den!
Tumme upp för: Solen
Tumme ner för: Godis suget!
Borde: Träna men vill inte xD
Vill: Ha GODIS!!!
Favoritlåt just nu: Beth Hart - Leave The Light on
Längtar efter: Sommaren & Min sallad, gurka och bröd!! Why didn´t i bring it with me???
*lillfis och jag :)


Lillfis :)
Mamma o ett lamm :)
*Love Malin*

Hemma hos mor

nu har jag åkt bussen och sitter i köket hos mamma! träffade kim med, hur skoj som helst!
Simba har som vanligt försvunnit och leker med de andra djuren här :D
*
*
när jag stod och väntade på bussen kom en utlänsk äldre kvinna fram till mig och börja prata.
Hon var jätte trevlig tills hon började att svära om sina grannar och att de bara är idioter och att alla människor är dumma i huvudet. INTE ENS jag säger de svordommar som hon sa :S
När simba såg henne började han att stirra och efter en stund började han att skrika! stackarn, han har ju bara sett svenska blekfisar innan ;)
*
*
När monika hade hämtat mig vid bussen kom mamma o hela familjen och mötte mig :D dom hade med sig en kärra som jag kunde lägga väskan och kattburen på:D
*
mamma håller på att göra mormors köttfärsås och potatis, mums!!
Ska plugga lite sen också, och kolla på alla lamm som har kommit :D
*Love Malin*

Städat!

yes nu har jag stor städat klart övervåningen, tog typ 2 timmar xD
känns skönt att det är frächt där uppe nu :D
Hörde Simba HELA tiden, han satt nere vid min dör och skrek. Nu när jag kom ner ville han bara busa :)
Kunde han inte vara på gos humör? nej nej sån tur ska jag inte få ha!
*
*
ska ut till mamma idag eller i morgon, får se hur jag tar mig dit bara :S lite svårt o ta buss när jag har Simba och packning och kunna ta mig till stationen :S..

dagens summering

idag har man då haft skola, kollat på film, gosat med Simba och plockat lite i rummet.
min kvällsmat slog allt: baguette med smör, ost, isbergs sallad, gurka och ett glas med mjölk! MUMMS!!
*
*
I morgon blir det storstädning på övervåningen! kanske åker hem till mor i Ånimskog med, vi får se eftersom jag ska vara lektant på Elinas kalas på lördag :)
*
*
Humör: Över hyper! (För lite sömn??)
Tumme upp för: Sallad (att det kan vara så gott??)
Tumme ner för: Natten (tänk vad awesom att kunna vara vaken dygnet runt, vad mycket man skulle få gjort!)
Favorit låt just nu: Shinedown - Simple man
Favorit film just nu: mamma mia
Borde: Sova
Vill: leka som när man var liten!
Beroende av: cigg, sallad och värme
Klädsel: mjukis och skjorta
längtar efter: sommar & :
Natti natti, blir mer blogg i morgon :P tycker ändå jag har varit bra på detta denna dagen, återstår bara resten xD
♥ Love malin ♥

just wright

nu har jag kollat på filmen : just wright.
En bra film med både drama, vänskap och kärlek i.
Filmen handlar om Leslie Wright som är arbetsterapeut. NBA-stjärnan Scott McKnight får en skada och Leslie får då skansen att jobba med honom. men frågan är; är det bara arbete eller även kärlek?
(1-5)
Mitt betyg: ♥♥♥♥♥

nytt :)

ja, då har även jag skapat en blogg.
Vi får se hur detta kommer att sluta om jag kommer att vara en bra skrivare eller inte:P
Denna bloggen kommer att handla om mitt liv, lite djupt jag vet, men vad jag gör på dagarna, skolan, mina mål, ja lite allt möjligt! Så Välkommen till min blogg =)
Jag går på Universitetet i Karlstad, Lärarprogrammet, förskolan.
Jag har en katt, Simba som nu är ca 5 månader gammal.
Jag bor på en undervåning i ett hus så jag har gott om place :D
Jag har rätt stor familj: Pappa Reidar, Mamma Merja, extra föräldrar: Hilmar och Anna. Syskon: Nina Mia Eva Sandra Ronja Elina Nellie. Bröder: Kevin och Mauri
**
Idag har jag varit på universitetet i Karlstad och haft gruppmöte och en föreläsning. Det kändes lite onödigt eftersom allt det han sa kunde man läsa sig till, men men jag var där i alla fall =)
När jag kom hem skrek Simba så på mig, tror han var lite arg för att jag var borta. Han var så gosig när jag öppnade dörren så jag knappt hann och ta av mig jackan innan han satt i benet på mig haha.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0