20 Decemer

idag var jag absolut inte kaxig när klockan ringde 05,23!! men det var bara att stiga upp, ut o ta morgonciggen och undrade om jag verkligen ställt klockan rätt, var ju svart som natten, inte ens lite ljust! men nej då, hade ställt den rätt tyvärr, hade hoppats på en timme för tidigt men inte då!
Väl på skolan vid åtta får jag ett glädje besked :D hihi! hoppas allt går väl nu bara!
hade en rörelse dag idag på skolan, fick lite tips på vad vi kan göra i våra rörelseuppgifter som vi ska ha i januari! men just nu har jag ingen skola fören typ 9 januari! har hemma plugg, men ändå :D

Fy!! försökte packa ner LITE kläder i resväskan, ska ju ändå vara borta i typ 3 veckor, slutade med att jag fick plocka bort hälften av det lilla, resten fanns inte plats, så om jag går naken vet ni varför :P o inte nog med det, vart ska sminket, smyckerna och allt annat få plats? fattar inte något!!

åker till varberg i morgon! stannar där frams till i början av Januari =) Simba är hos mamma, tur att hon är så go att ställa upp som kattvakt <3

sitter i sängen under filten med tända ljus och rökelser! får passa på att mysa när simba inte är hemma :) helt sjukt att det är jul om fyra dagar??? o vart i högen är min julkänsla då? hoppas den kommer snart, inte lång tid kvar ju!! och ja, tomten jag har varit en snäll flicka i år (A) :)

what happens? but for once I do not care about the time frame


18 December

det blev att jag åkte till Varberg i fredags! det nya sovrummet blev nästan klart med golvet =)
På fredagen var jag, Nina o ida på krogen, hade jätte trevligt=)
Igår var det tomtecrusingen! jag var först hos desire o drickte drink, sen kom bilen och hämtade oss vid halv fyra o åkte lite för att sen vara på hurrigans! hade en jätte trevlig kväll med dem! lite kallt i en bil utan värme när det är minus, men vi överlevde och täcket var extra efterlängtat på natten!
åkte tåg hem till åmål idag med ida=) gud va mycket packning hon hade!!
i morgon börjar jag 8,30 så det blir 06,18 tåget =S kommer inte vara pigg då!!
*
Nu sitter jag under filten och myser! har tänt rökelse med, ska bli en lugn kväll!

på onsdag åker jag tillbaka till varberg och stannar tills i början av januari =)

14 december

idag har dagen gått lite segare, men fått saker gjort ändå=) började vid åtta med att måla rummet igen, både väggar och tak! har sen reglat upp den blivande väggen vid trappen, så att mitt blir bara mitt o ingen kan komma in till mig uppifrån :D YES!! vi bestämde att fredda inte behöver lägga golvet i sovrummet denna gången eftersom jag ändå inte kommer sova där när det inte finns en dörr att stänga om sig.. så jag får vänta lite till med att få ett sovrum, men som dom säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller??
i morgon ska jag till universitetet igen och plugga med gruppen och sen ha lektion =) får se hur detta går! har i alla fall gjort min del av uppgiften=)

sitter nu och kollar på bonde söker fru och drömmer bort i mitt egna bröllop, den mannen kommer inte ha mycket att säga till om, har det mesta planerat redan, haha :P vet hur jag vill ha det =) hans del kan få bli att planera festen, men lite mindre i kyrkan :P

kanske kommer åka till varberg på fredag, men inget bestämt än, får se hur allt blir!

13 December - Lucia

idag är det redan den 13:e.. har ju inte ens julpyntat!! kanske ska göra det nu? eller inte? kommer ju ändå inte vara hemma på jul...
idag har jag o fredda målat väggarna till mitt nya sovrum en gång och sattit upp nytt innetak :) dt går bra nu :) hoppas allt hinnes färdigt innan fredag så att jag har ett nytt sovrum :D hoppas!!!
skola på torsdag med :)
*
är grymt trött i armarna, men har haft en bra dag, hade varit ännu bättre om jag hade kunnat kommit o kollat på elinas o mauris lucia tåg i tösse kyrka idag!! men man kan inte få allt :P

8 December

Denna veckan var det sammarbertvecka med socionomerna, har varit väldigt givande! ligger på topp 10 av alla veckor hittils i utbildningen!

i morgon är jag hemma, ska nog försöka städa lite, ser ut som om en orkan har blåst runt här inne (kanske den har??)
ska också gå till ica o handla, sen till systemet med! ska till jockes 24 års fest =) får se vad fredagen bjuder på mera =) kommer säkert vara massa äldre personer på ica i moegon som vanligt när jag är där, gäller att inte ha brottom! men då är jag i alla fall inte ensam om att köpa marianne =)

sluta aldrig önska
sluta aldrig be
sluta aldrig hoppas
under kan ju ske!
men just nu skulle jag vilja att hoppet skulle lämna mig,
orkar inte med denna väntan, tar bara all min energi!!

2 December

helt sjukt, det är redan december månad?!?!?? snart jul ju, ingen julkänsla här inte utan snön =(
är i varberg nu :) på tisdagen blev det utgång med emma o malin =) i går var jag o kollade när emma tatuerade sig, sååå snyggt det blev!!

sitter på g pungten med nina nu, ksa nog pierca naveln sen, inte riktigt bestämmt mig än :P

RSS 2.0